| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Show Me the Ghost (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Show Me the Ghost (2021)Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2021 u 02:41 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2021 u 08:58 |
|
Opis ste pročitali. Spoilat ću, dvoje iz opisa, a kasnije troje, imat će posla sa bebom. Nije Čaki. Nije ni beba iz Evil Dead serije. Upravo to je prvi problem filma. Beba je trebala biti glavni lik, a ne razlog da vas nasmije u nekoliko scena. Drugi problem je nerazrađenost trećeg lika, ninđe Lepog kako je terorist preveo. U
prvi tren sam pomislio da je trebao staviti vidoviti Milan, ali nije,
vidjet ćete kasnije da je ovaj tu lud na svoj način tako da je to
prevedeno ekstra. Nasmijat ćete se definitivno, ne i puno na žalost, scenarij je za animirani film pa ovako uživo nije ispalo naj. Horor zaboravite, ovo je komedija. Tko želi vidjeti karakondžulu na filmu, a da ga se ne prestraši i da mu bude zabavno, ne tražite dalje, to je ovaj. Meni se dovoljno sviđa da ako bude nastavak, gledam i njega. Već
vidim da će ljudi pitati na kojim sam drogama, kakva beba, kakva
karakondžula, pa piše u naslovu duh, a u opisu opsjednuta kuća. Pogledajte film!Ažurirao JoxerTM - 28.Listopad/Oct.2021 u 09:05 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |