Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vivo (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vivo (2021)

Vivo

Vivo (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vivo

Godina:

2021

Žanr:

animirani, komedija, avantura

Trajanje:

95 min

Režija:

Kirk DeMicco
, Brandon Jeffords

Scenarij:

Peter Barsocchini
, Kirk DeMicco
, Quiara Alegría Hudes

Glavne uloge:

Gloria Estefan
  >  Marta Sandoval
Juan de Marcos González
  >  Andrés
Lin-Manuel Miranda
  >  Vivo
Michael Rooker
  >  Lutador
Zoe Saldaña
  >  Rosa
Florencia Cuenca
  >  Vocal Ensemble
Brian Tyree Henry
  >  Dancarino
Nicole Byer
  >  Valentina
Aaron LaPlante
  >  Iguana
Christian Ochoa Lavernia
  >  Montoya
Ynairaly Simo
  >  Gabi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Danis88 View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vivo (2021)
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 18:29
Nije nimalo los film. Odlican animiran film, ko voli animirane filmove neka pogleda
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 19:45
Ja obožavam animirane - ako su označeni sa 15+ i ako nisu Diznijevi razni retardo (i retardinjo).

Ako su za mlađe od 15 kao ovaj gornji, to sve preskačem osim ako me ne nagovoriš.
A napisao si toliko da me to teško može nagovoriti - ispada da sadržaja nema pa nemaš šta ni napisati.

Evo za primjer, mogao si reći da je Gloria Estefan posudila glas jednom liku, to je već plus. Wink
Sad samo dodaj još malo informacija, može komotno i koji blagi spoiler da me namami.
Na vrh
Danis88 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danis88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09
@hoxer Ove godine netflix zasad izbacio wish dragon, the mitchells vs the machines i treci vivo. Od ta tri, vivo najbolji jeste za 15. god ali je dobar, kome je dobar luca pixarov, i ovaj je... ima previse pjevanja u filmu kao 80% animiranih... dobar je
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.