| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cop (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cop (1988)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 21:25 |
|
Meni, ubedljivo najbolji film i najbolja uloga James Woods-a. Jedno od onih ostvarenja koje mogu da gledam nebrojeno puta i uvek sa istim uživanjem. Triler iz udžbenika.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 21:38 |
|
Je... Možemo se svi tako vratiti u prošlo stoljeće i bombona koliko želiš. Ajde nađi iz holivuda u ovom stoljeću neki triler, a da nije sniman za debile. I da nije rimejk. Ima, samo što ih na prste možeš nabrojiti i uz veliki napor se sjetiti. A meni ovo nije najbolji James Woods. Po mojim nekim kriterijima najbolji s njim u glavnoj ulozi je Videodrome. ![]()
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 22:47 |
Tu i tamo, i Amerikanci su odradili u pomenutom periodu poneki dobar triler: ![]() (Wind River, Hell or High Water, The Town, Sin City, Man on Fire, The Girl on the train, The Call, Mindhunters, From Hell, Hostage, Disturbia, Deja Vu, Shot Caller, Frailty, The Pledge, Reindeer Games, Unknown iz 2006. i 2011., 21 Bridges, Blood Work, Lucky Number Slevin, Before The Devil knows you're dead, Black and blue...). |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 23:33 |
|
Ma daj molim te... Nemoj mi tako ofrlje. Imaš tu nekih otpadnika. Npr. The Town je dosadan za popizdit. The Girl on a Train isto. Toliko su dosadni da bih samo smrtnom neprijatelju predlagao. ![]() Hostage je čisti mediokritet, ali bar ne ubije gledatelja dosadom za razliku od ovih gornjih. A Deja Vu je scifi, pravi, svjetski, ali... Nije triler.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 23:57 |
|
Interesantno je koliko se ukusi mogu razlikovati. Meni je recimo The Town jedan od najboljih američkih filmova u poslednjoj deceniji. ![]() Za Girl on the train, mogu da se složim da može izazvati različite reakcije. Nekome se dopadne, a nekome ne. Tako je obično sa ekranizacijama bestselera. Meni je bio dobar i držao pažnju. Valjda zato što volim ta mračna Hičkokovska, noir ostvarenja. ![]() Ne slažem se ni za Hostage. Po meni vrlo uzbudljiv i zabavan triler. Možda ne odiše nekom inteligencijom, ali ima dovoljno štofa za taj žanr. Deja Vu jeste prevashodno sci-fi ali ima i elemente trilera. Jedno ne isključuje obavezno, ono drugo.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2026 u 14:51 |
|
Neverovatno kako dobar film, zapravo odlican a James Woods kao i uglavnom briljira u svojoj ulozi
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2026 u 06:42 |
|
Dobar mi je film. Pored slučaja i ponašanja narednika kojeg odlično glumi James Woods, neobično je i završen film. Od autora romana Elroja , ipak mi se` L.A. Confidential` najviše svideo. Meni je najbolji film u kojem James Woods glumi ipak `Videodrome`, i jedan od omiljenih Cronenberg-ovih. |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2026 u 19:05 |
Nisam imao pojma da je pomenuti film ekranizacija Elrojevog romana "Krv na mesecu". Tek sad saznajem za isti a kako vidim, izgleda da nije ni izdavan kod nas. Šteta.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |