| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sweet Tooth (2021) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Sweet Tooth (2021)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2021 u 13:32 |
|
Osvrt je osvrt, a tema je sada za druge
![]() Ažurirao robin12345 - 13.Lipanj/Jun.2021 u 10:41 |
|
|
Robin Obični- najobičniji
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77203 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2021 u 14:28 |
|
Moraju i deca gledati nešto 🙂
Definitivno dečija, no sa aktuelnim temama (vazda sa tim mutantima ide i lepa poruka o prihvatanju različitosti) njima će više značiti negoli meni. Lepo izgleda, kakve verovatno kanadske šume glume Yellowstone, fin je soundtrack, dobar i pratioc ovom srndaću od protagoniste, negativac je pa prenaglašen, kažem, nije namenjena meni a eto izdržah sedam epizoda (nisam stigao da uzmem više 😄 a i verujem da će sve biti oki na kraju, pa da ne zamaram oči 😊). |
|
![]() |
|
fillmofill
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 12:54 |
|
Za klince, ahahahahaha. Serija je za sve koji vole fantastiku!
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 13:39 |
|
Najbolje je pročitati naslov, pa se keslebariti. Tko još čita dalje od naslova. Oooops mea culpa, čovjek ima ukupno 2 posta. To su oni koji su "na zadatku"
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 15:19 |
|
Ček, hoćeš reći da je ovo points broj postova? Pa u šta sam ja godine sprdio...
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 15:54 |
Sorry Džoks tek sam sada vidio da si napisao points, a ne poanta
Mislio sam da držiš štangu rookiju Points su valjda postovi. Nekada je pisalo postovi, no pošto se računaju i slike, pa i Puppet pumpa statistiku s gomilom spotova u Spamu![]() ![]() ![]() netko promjenio u points![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77203 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 17:11 |
|
Otkud imam vremena još i za statistiku 😄 to je tek da se kaže da spam nije potpuno krepao ☠️
Nisi video šta se zbilja radi za stats? Sa rezervnim nickom se fura i redom zahvaljuje samom sebi 😄 Teško da bih ja ikada bio u takvoj raboti (sve i da se setim lozinke za svoj prastari nick ovde 😄 ne znam ni zašto pišem išta i sa ovog 😄). |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 17:31 |
|
Ma još kada sebe hvale i uzdižu. Gore je kad s rezervnim nickom pljuckaju po drugima. Kad god me pljucne netko s dva-tri posta, odmah pomislim da se registrirao da bi pljucnuo. No što je tu je. Otkako je komentara, dotle je i trolanja. Mada priznajem između negativnog stava i trolanja, možda i ima mala razlika. No moja arogancija ponekad pomiješa sve to i pobrka pa sam onda sklon overreacting
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2021 u 17:53 |
|
Bole te brige baš, izazivaš reakcije, znači da to što radiš ima smisla, pa još i toliko da raja ulaže trud da se sruši ili makar opovrgne reč preCednika 😄
U ovom slučaju srndaća si zapravo bio blag poput majčine duše. Ni ja se ne bih baš rugao seriji, neka je, no zbilja mi je jedva išta iznad proseka. |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 02:37 |
|
Teška bolest!!!
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 08:21 |
|
Meni nije bilo išta do te mere naopako tu, tek mislim da je trebalo da spuste loptu sa negativcem, ta prenaglašenost me je pre svega drugog odbila od serije. Iako moram ponoviti da ja zbilja nisam ciljana grupa pa mi je nefer da budem odveć oštar oko Sweet Tooth. Uz sve ionako nisam izdržao do finala sezone.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 11:10 |
Propustih onomad... Teško oko toga, iako se sve manje piše i često je toksično sve, kompleksi, netrpeljivost, negativnost oko besmislica, kao da se moramo slagati i imati iste doživljaje svega. 🙄 Moja devojka, pored toga što je bila u egzilu sa foruma dve i po godine zbog ovdašnjeg ambijenta prema meni (sve je cirkus ali onima koji me privatno poznaju bude mučno da gledaju idiotarije trolova i nakaradna ponašanja drugih) da bi i to malo bila uz mene kada smo online, koristila je rezervne naloge, i onda joj se obriše pesma meni, upozorava na tobože pravila...a ne diramo ikoga, nikoga trolujemo, nije se lažno predstavljala niti koga zavlačila. Ni u RL nije ikada bilo lako stati svojim imenom uz mene iz milion razloga, divim joj se. Dok ja sahranjujem čitavu svoju porodicu i ratujem sa državom, njenim organima kojekakvim i borim se za svaki svoje je.beni dan, ma doslovce krvarim, neko se sladi mržnjom i proterivanjem u to minimalno vremena koje sam uopšte mogao biti tu. Milica i ja nismo zaslužili valjda za 10+ godina sa ovom rajom ni tren zajedničkog online mira. Dok se koječiji rezervni nickovi koriste za omalovažavanje tuđeg truda. Kontam i da je potreban pozamašan tim da bi se izguralo sa zilion negativnosti, ne može se sa svima postići.😄 So, teško je slaviti bilo ljubav, para kao i onu prema filmu/seriji a da se ne sjuri neko već ruganje, prezir, obezvređivanje. Biraš, verujem, sam svoj put, spokoj, sve ono što stvarno jesi, kao da je uostalom i bitno ko šta misli, piše, tumači, online svako može biti šatro jack, neka ih, svakom svoje. Net je...cirkus. 😄 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 15:40 |
|
"Napade" na osobnoj razini jednostavno ignoriraj. Nismo
tu da bi se na nama liječili nečiji kompleksi, a trola amatera kad
ignoriraš on je još frustriraniji jer nije u centru pažnje. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 16:05 |
|
Robi je već napustio spam, time je forum ostao osiromašen a mislim, mada možda i grešim, da gubi strpljenje sa osvrtima tj komentarima na koje naleti (nevezano za ovu temu), te mu između ostalog i zbog toga povremeno naškrabam koju, olako zaboravimo da pružimo podršku, pa potom, eto, ima sve manje postova. Sajtu neće biti išta, juriće titlove uvek raja, no forumi znaju potonuti.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 16:21 |
|
Robi recenzira serije. Već sam odavno rekao da na ovom forumu serije komentirati neću osim u nekakvom posebnom slučaju tako da na me ne računaj. Mogu eventualno u nekoj temi za serije predložiti neku drugu koju smatram sličnom ili boljom. E
sad, ako pogledaš temu "potražnja titlova za serije" koja dnevno ima
barem jedan upis u kojem se traže titlovi za nove epizode neke njihove
ljubljene, postaje jako čudno da ti ljudi o tim serijama ne napišu ama
baš ništa. Nadam se da će se to promijeniti. Radije bih čitao to, pa makar bile i dvije riječi, nego "sretan rođendan xyz".
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 16:29 |
|
Rođendanska tema i nije za kakvo čitanje 😄 već je prosto lepo kada ih se neko eto seti, ljudskosti radi, to smo valjda pre svega drugog, bez takve jedne teme npr ja ni u ludilu ne bih ni ostavio jedan jedini komentar igde. Pa družimo se valjda ovde, iznad svega drugog. Neko pa skine titl i uživa, ne mogu im zameriti to, nisu svi za pisanje utisaka.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 17:41 |
|
E da je tema. Nije tema. Nego teme. Njih bezbroj.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 17:50 |
|
Ne pratim, šta "teme, bezbroj tema"? 😄
Nisu za čitanje? 😄 Pa zato npr eto ja pišem, ko da čita. Volim da osetim tu ljubav prema filmu kod ljudi, što je sve ređe, malo se piše rekosmo već, ponajmanje o tome šta ko voli u kojem god već filmu/seriji. No dobro, lako je kuditi, nađe se uvek nešto zanimljivo. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 18:02 |
|
Blesavim se, verovatno si mislio na zilion "Sretan rođendan" tema, no prvo mi je pao na pamet...kog beše pisca su pitali "koji poslednji roman vam je bio zbilja dobar?" Na šta će ovaj "Kada mi je do dobre knjige, sednem pa je napišem" 😄😄
Vuče mi na Hemingveja ali mislim da nije on, nebitno, pobegao mi je um, nasmejah se slatko. 😄 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2021 u 18:23 |
|
Benjamin Disraeli.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |