Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pig (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pig (2021)

Pig

Pig (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Michael Sarnoski

Scenarij:

Jelena Kuljic
, Michael Sarnoski

Glavne uloge:

Nicolas Cage
  >  Rob
Adam Arkin
  >  Darius
Gretchen Corbett
  >  Mac
David Knell
  >  Chef Finway (formerly Finway)
Dana Millican
  >  Nurse Linda (formerly Nurse)
David Shaughnessy
  >  Audiobook Narrator
Kevin Michael Moore
  >  Dennis
Davis King
  >  Bryce
Cassandra Violet
  >  Lori
Alex Wolff
  >  Amir
Sean Tarjyoto
  >  Dave (formerly Dishwasher)
Darius Pierce
  >  Edgar
Brian Sutherland
  >  Drunk Man
Elijah Ungvary
  >  Scratch (formerly Tweaker)
Tom Walton
  >  Butcher Joe (formerly Butcher)
Julia Bray
  >  Bree (formerly Tweakette)
Nina Belforte
  >  Charlotte (formerly Restaurant Waitress)
Beth Harper
  >  Donna (formerly Diner Waitress)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pig (2021)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 02:30
Prijevod je najavio Dartanjan ⚡
Na vrh
maumau96 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maumau96 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 11:42
Ovaj Cage baš eksperimentiše i spreman je bukvalno na bilo koju ulogu ako mu ponzde zadovoljavajuću svotu novca. Jako loše uloge u low budget filmovima zadnjih par god.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 14:17
Ovo zvuči dosta zanimljivo
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 00:44
Ne shvaćam tko je stavio triler.
Film je čista čistacata drama.

Kad kažem čista, znači prava, zanimljiva, originalna, smislena, a nikako ne dosadna i razvučena smaračina.

Cage je zbog sranja za koje je skoro potpuno sam kriv prisiljen uzimati sve uloge koje mu se nude.
I da budem iskren, on posao odradi, ali film bude žešće smeće, često i negledljiv.
Godinama je nalijećao na sama govna od scenarija i režije, ali Pig je pravi bombon.

Ono što želim reći da filmu uopće nije trebao Cage i svejedno bi ispao dobar. Sa Cageom je još bolji, naravno.

O čemu je? O ukradenoj svinji.
A zapravo nije. Nego je o današnjem SAD-u.
Bolje je izdokumentirao sadašnjicu običnih ljudi nego ijedno njihovo smeće "po stvarnim događajima".
Amerikanci ovaj film neće moći smisliti jer ih je ogolio. Vi, nadam se, niste amerikanci.

Marge je umrla prije 10 godina.
Nemojte i vi čekati 10 godina pa krepati prije nego pogledate ovu vrhunsku dramu.
Šta nije jasno? Film je za svačiji ukus, čak i za drama hejtere.

Mda, prije gledanja ako uzimate hr titlove savjetujem da u titlovima pronađete "Mamojepci" i promijenite u nešto naše, npr. "P. im materina".
Pa mislim, ako "Hello" ne prevodimo "Alo" iako tako vičemo, nego "Imal' koga?" onda...
U sr titlovima ne trebate ništa mijenjati, tamo je prijevod MF za prste polizat. Wink

Ažurirao JoxerTM - 19.Srpanj/Jul.2021 u 00:56
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 16:35
Zadnji dobar film koji sam pogledao od Cagea je 2013 Joe..pa vidite kolko je vremena prošlo kada je snimio kvalitetan film i eto sada ovaj film ima jako puno pozitvnih komentara i jedva čekam da ga pogledam jer Cage je za mene ipak glumcina i tako će i ostat bez obzira na ove loše filmove u zadnjih par godina...Ako može jedan Bruce Willis i ostali svako cesme snimit onda može i on...
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2021 u 01:11
Plakao sam kao nikada pre...
Grok, grok, grok...
Film za fanove zoofilije i prljavštine.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2021 u 19:13
Odličan 10/10

Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2021 u 04:50
nisam nikad, za razliku od moje sestre, kojoj je kejdž omiljeni glumac, bio njegov ljubitelj, 
ali po mom skromnom mišljenju, ovo mu nije najbolja izvedba u zadnjih 10-15 godina,
već možda najbolja u čitavoj svojoj karijeri. 

iskreno, nikad nisam verovao da može nešto ovako dobro da iznese. 
za sve prave ljubitelje 
7. UMETNOSTI, a ne nekih sapunica i blokbastera, 
ovo je čista 10/10. toliko od mene. pozz

(function(){window['__CF$cv$params']={r:'6739de52bfd638b4',m:'de34366c0a41e5e43b1a915232c075e45c862e6a-1627095314-1800-ASmdRC5W0hnL1qtOO0T1OngZgxNXqtZG+OXPG76dJ7c6r+p3V4SM1TQvSNv5SdXV018s4S9FivW3jnSTW72Qu0EiF23nSYADY+q3ha9+rQGvzcjeJ6k4chdy8J7ak6RnXac1/fGHxjIHX9hIpnPchabEfJGlCqnKZ9+t9BVEhA4P7tajnmHsRpEqAw++B5D+3w==',s:[0x0e1fb9d326,0x1a52da9d01],}})();

Ažurirao osman2510 - 24.Srpanj/Jul.2021 u 04:55
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 14:56
Odlican film. Kejdz je postao takav da njegovi filmovi ili budu dobri ili se iskljucuju nakon nekih 15-ak minuta ali film Pig je kao sto napisah na pocetku odlican
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09
Nisam zadovoljan filmom , mogao je to Nicolas Cage u njegovom stilu . 
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2021 u 20:15
Takva je uloga, njegove česte tišine, usporenost, krupni kadrovi koji se zadržavaju na njegovom licu, manje je više ovoga puta, ne pršte psihoze i ne troluje išta u ovom filmu. I ja volim Kejdža kada si da oduška, no ovo je i drugačiji film a i drugačija uloga, opako dobar je ionako.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2021 u 13:04
Još jedan od "ništa ni o čemu", Kejdžovih filmova. Film se zapravo bavi emotivnim stanjem čoveka koji je digao ruke od sveta i civilizacije. Tartuf-svinja je u drugom planu. LOLLOLLOL

Mlako i isprazno. Unhappy

Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 13:02
Originalno postovano od strane maumau96 maumau96 piše:

Ovaj Cage baš eksperimentiše i spreman je bukvalno na bilo koju ulogu ako mu ponzde zadovoljavajuću svotu novca. Jako loše uloge u low budget filmovima zadnjih par god.

Takav je od početka, vremenom je sve postalo tek malo luđe LOL, nisam siguran da se ikada radilo o novcu, šta god da se pisalo o njemu po medijima. Meni je svakako jedan od najdražih glumaca danas, nevezano za filmove koje bira, njihov kvalitet, niti to na šta liči uloga na kraju. Cojones koje taj tip ima da se toliko blesavi sa rolama i izborima koje pravi (što filmova, što metoda svoje glume)...Hesus. LOLLOLLOL

Ovo može biti interesantno, slagali se sa gledištem u videu ili ne:

Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 10:38
Nije me nešto oduševio. Imao potencijal da se razvije u zaista vredno ostvarenje, ali mu fali "mesa" da se se skoro pa izdigne od zaborava. Šteta. Na kažem da je trebalo kao Kianu što sveti psa, da Kejdž sveti svoju svinju, ali je moglo sve mnogo ubojitije. Ovako mi nije dovoljno čak ni za ubitačnu satiru, o kojoj neki pričaju...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 13:13
Čudi me da nije. Gore sam napisao da film govori o današnjoj Amer'ci.
Ako je netko tražio nešto drugo, jebga. Nema.
John Wick btw nije današnja Amer'ka. Za razliku od stvarnih amer'kanaca naoružanih do zuba koji će te upucat tek iz ćejfa, on barem ima povod za napucavanje koliko god taj povod meni bio debilan.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.