| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pig (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pig (2021)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 02:30 |
|
Prijevod je najavio Dartanjan ⚡
|
|
![]() |
|
maumau96
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 11:42 |
|
Ovaj Cage baš eksperimentiše i spreman je bukvalno na bilo koju ulogu ako mu ponzde zadovoljavajuću svotu novca. Jako loše uloge u low budget filmovima zadnjih par god.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2021 u 14:17 |
|
Ovo zvuči dosta zanimljivo
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 00:44 |
|
Ne shvaćam tko je stavio triler. Film je čista čistacata drama. Kad kažem čista, znači prava, zanimljiva, originalna, smislena, a nikako ne dosadna i razvučena smaračina. Cage je zbog sranja za koje je skoro potpuno sam kriv prisiljen uzimati sve uloge koje mu se nude. I da budem iskren, on posao odradi, ali film bude žešće smeće, često i negledljiv. Godinama je nalijećao na sama govna od scenarija i režije, ali Pig je pravi bombon. Ono što želim reći da filmu uopće nije trebao Cage i svejedno bi ispao dobar. Sa Cageom je još bolji, naravno. O čemu je? O ukradenoj svinji. A zapravo nije. Nego je o današnjem SAD-u. Bolje je izdokumentirao sadašnjicu običnih ljudi nego ijedno njihovo smeće "po stvarnim događajima". Amerikanci ovaj film neće moći smisliti jer ih je ogolio. Vi, nadam se, niste amerikanci. Marge je umrla prije 10 godina. Nemojte i vi čekati 10 godina pa krepati prije nego pogledate ovu vrhunsku dramu. Šta nije jasno? Film je za svačiji ukus, čak i za drama hejtere. Mda,
prije gledanja ako uzimate hr titlove savjetujem da u titlovima
pronađete "Mamojepci" i promijenite u nešto naše, npr. "P. im materina". Pa mislim, ako "Hello" ne prevodimo "Alo" iako tako vičemo, nego "Imal' koga?" onda... U sr titlovima ne trebate ništa mijenjati, tamo je prijevod MF za prste polizat. ![]() Ažurirao JoxerTM - 19.Srpanj/Jul.2021 u 00:56 |
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2021 u 16:35 |
|
Zadnji dobar film koji sam pogledao od Cagea je 2013 Joe..pa vidite kolko je vremena prošlo kada je snimio kvalitetan film i eto sada ovaj film ima jako puno pozitvnih komentara i jedva čekam da ga pogledam jer Cage je za mene ipak glumcina i tako će i ostat bez obzira na ove loše filmove u zadnjih par godina...Ako može jedan Bruce Willis i ostali svako cesme snimit onda može i on...
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2416 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2021 u 01:11 |
|
Plakao sam kao nikada pre...
Grok, grok, grok... Film za fanove zoofilije i prljavštine.
|
|
![]() |
|
Wida
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2021 u 19:13 |
|
Odličan 10/10
|
|
![]() |
|
osman2510
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass Pridružen: 08.Listopad/Oct.2012 Lokacija: Prijedor Status: Offline Points: 2090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2021 u 04:50 |
|
nisam nikad, za razliku od moje sestre, kojoj je kejdž omiljeni glumac, bio njegov ljubitelj,
ali po mom skromnom mišljenju, ovo mu nije najbolja izvedba u zadnjih 10-15 godina, već možda najbolja u čitavoj svojoj karijeri. iskreno, nikad nisam verovao da može nešto ovako dobro da iznese. za sve prave ljubitelje (function(){window['__CF$cv$params']={r:'6739de52bfd638b4',m:'de34366c0a41e5e43b1a915232c075e45c862e6a-1627095314-1800-ASmdRC5W0hnL1qtOO0T1OngZgxNXqtZG+OXPG76dJ7c6r+p3V4SM1TQvSNv5SdXV018s4S9FivW3jnSTW72Qu0EiF23nSYADY+q3ha9+rQGvzcjeJ6k4chdy8J7ak6RnXac1/fGHxjIHX9hIpnPchabEfJGlCqnKZ9+t9BVEhA4P7tajnmHsRpEqAw++B5D+3w==',s:[0x0e1fb9d326,0x1a52da9d01],}})();
7. UMETNOSTI, a ne nekih sapunica i blokbastera, ovo je čista 10/10. toliko od mene. pozz Ažurirao osman2510 - 24.Srpanj/Jul.2021 u 04:55 |
|
|
لا إله إلا الله محمد رسول ا
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 14:56 |
|
Odlican film. Kejdz je postao takav da njegovi filmovi ili budu dobri ili se iskljucuju nakon nekih 15-ak minuta ali film Pig je kao sto napisah na pocetku odlican
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09 |
|
Nisam zadovoljan filmom , mogao je to Nicolas Cage u njegovom stilu .
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2021 u 20:15 |
|
Takva je uloga, njegove česte tišine, usporenost, krupni kadrovi koji se zadržavaju na njegovom licu, manje je više ovoga puta, ne pršte psihoze i ne troluje išta u ovom filmu. I ja volim Kejdža kada si da oduška, no ovo je i drugačiji film a i drugačija uloga, opako dobar je ionako.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2021 u 13:04 |
|
Još jedan od "ništa ni o čemu", Kejdžovih filmova. Film se zapravo bavi emotivnim stanjem čoveka koji je digao ruke od sveta i civilizacije. Tartuf-svinja je u drugom planu. ![]() ![]() ![]() Mlako i isprazno. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2021 u 13:02 |
Takav je od početka, vremenom je sve postalo tek malo luđe , nisam siguran da se ikada radilo o novcu, šta god da se pisalo o njemu po medijima. Meni je svakako jedan od najdražih glumaca danas, nevezano za filmove koje bira, njihov kvalitet, niti to na šta liči uloga na kraju. Cojones koje taj tip ima da se toliko blesavi sa rolama i izborima koje pravi (što filmova, što metoda svoje glume)...Hesus. ![]() ![]() ![]() Ovo može biti interesantno, slagali se sa gledištem u videu ili ne: |
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 10:38 |
|
Nije me nešto oduševio. Imao potencijal da se razvije u zaista vredno ostvarenje, ali mu fali "mesa" da se se skoro pa izdigne od zaborava. Šteta. Na kažem da je trebalo kao Kianu što sveti psa, da Kejdž sveti svoju svinju, ali je moglo sve mnogo ubojitije. Ovako mi nije dovoljno čak ni za ubitačnu satiru, o kojoj neki pričaju...
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2022 u 13:13 |
|
Čudi me da nije. Gore sam napisao da film govori o današnjoj Amer'ci. Ako je netko tražio nešto drugo, jebga. Nema. John
Wick btw nije današnja Amer'ka. Za razliku od stvarnih amer'kanaca naoružanih do zuba koji će te upucat tek iz ćejfa, on
barem ima povod za napucavanje koliko god taj povod meni bio debilan.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |