Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Wrath of Man (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Wrath of Man (2021)

Wrath of Man

Wrath of Man (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Dani gnjeva

Godina:

2021

Žanr:

kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

119 min

Režija:

Guy Ritchie

Scenarij:

Guy Ritchie
, Éric Besnard
, Nicolas Boukhrief
, Marn Davies
, Ivan Atkinson

Glavne uloge:

Andy Garcia
  >  Agent King
Josh Hartnett
  >  Boy Sweat Dave
Jason Statham
  >  H
Laz Alonso
  >  Carlos
Mark Arnold
  >  Super
Jeffrey Donovan
  >  Jackson
Alex Ferns
  >  John
Eddie Marsan
  >  Terry
Holt McCallany
  >  Bullet
Deobia Oparei
  >  Brad
Gerald Tyler
  >  Armourer
Tadhg Murphy
  >  Shirley
Raúl Castillo
  >  Sam
Scott Eastwood
  >  Jan
Chris Reilly
  >  Tom
Niamh Algar
  >  Dana
Rocci Williams
  >  Hollow Bob
Alessandro Babalola
  >  Stuart

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Wrath of Man (2021)
    Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 19:50
Film nisam gledao, ali u najavi očekujem dobre komentare i ocene zato što film već ima ocenu 7,5 na IMDB.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 20:45
PMK za brojke na imdb.
Prije nego ga taknem, čekam utiske dežurnih pljuvača.
Na vrh
Dicha View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dicha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 08:33
Kad se može očekivati prevod 😀
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 08:46
da, malo prevelika ocena za akciju Džejsona Stetama, ali dobro i stari Garsija je tu uz režiju Gaj Ričija. u svakom slučaju, vredi pogledati, a verujem da se za prevod neće dugo čekati
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2021 u 02:26
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 01:19
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

malo prevelika ocena za akciju Džejsona Stetama...
Nije.

Film je akcijski bombon sa elementima posuđenim iz špijunskih trilera, a Stetam je pogođen za ulogu Clint Eastwoodskog frajera.
Potencijalni spoiler: nije samo to u filmu vezano za starog dobrog Clinta, također pun pogodak.

Scenarij je čista petica sa dijalozima koji gaće paraju kako su dobri za jedan naoko običan akcijski film.
Moram pohvaliti čiji god prijevod je ovaj koji se udostojio unutra odati čast pokojnoj Vesni Parun koristeći izraz: kurcomlat.

Film ima nekoliko nestandardno odrađenih scena i to je napravljeno vrhunski.
Na primjer već na samom početku pljačku pratite iz čudnog kuta snimanja (iznutra auta s parama) gdje čujete šta se okolo događa, a ne vidite, mašta radi punom parom.

Najiskrenije mi je bilo čudno otkud ovako nešto, pa sam pogledao imdb i skinuo sve svece.
Ovo je rimejk francuskog filma Cash Truck (2004).
Koji nisam gledao i pa sam sad ugazio na govno. Dobro, pretjerujem, ovaj rimejk nije govno, baš je dobar, ali je i dalje 'ebeni rimejk.

Bez obzira na ukus gledati SAMO AKO ne možete doći do originalnog francuskog filma.
Ako ste pogledali taj originalni već, ovaj vam ne treba.
Meni je krivo što nisam znao da je ovo bespotrebna holivudska kopija, ali moram priznati, ova nije blesava i jadna kako oni obično urade, ovdje nisu zasrali.
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 16:47
Po meni dosta dobro urađen film, sa "šmekom" koji nose ostvarenja Guy Ritchiea. Naravno, uvek može bolje, ali i ovo je sasvim ok. Preporuka za gledanje.
Na vrh
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 20:43
Sasvim dobar (iznadprosječno) akcijski film, što je relativno i očekivano s obzirom da je majstor tog žanra, Guy Ritchie redatelj.... dobra atmosfera, dobri dijalozi, te dobra priča
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 22:13
Prilično dobar akcioni triler. Napokon film Gaj Ričija a da nema gomile marginalnih likova sa kokni akcentom i haotične "lud zbunjenog" priče, što je ranije bio autorski pečat ovog režisera.

Zabavno od početka do kraja. Thumbs Up
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 22:26
Jel vi to govorite da je ekstra to što je neki lik evo već treći rimejk režirao?
Šta je taj lik onda. Majstor rimejka?
A šta su pisci scenarija onda? Budale, nesposobnjakovići i đubrad?

S ostalim što ste napisali sam se već složio gore. Wink
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2021 u 22:42
Ja samo kažem da Gay Ritchie ima neki karakteristični stil režiranja i kadriranja koji se meni lično dopada. A to da li je genije režije je već diskutabilno. Mišljenja su koliko vidim podeljena.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 13:50
Pool kao vrsta bilijara a ne bazen kako je prevedeno. To se jasno vidi i u sceni malo kasnije. Wink

Ažurirao bgvracar - 27.Svibanj/May.2021 u 23:02
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 10:50
Nisam imao neka prevelika očekivanja za ovaj film, ali sam se pozitivno iznenadio! Od mene, palac gore!
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 11:38
Ok je pucačina. Možda bolje remake dobrog filma, nego "originalna" glupačina. Naročito ako je original slabo medijski odrađen, pa da nema remakea, nitko ne bi ni znao za njega, a kamoli ga pogledao.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 14:48
Meni je samo rezija dobra i zbog toga mi je drzao paznju do odredjenog dela, posle je bilo hajde poceo sam film daj da ga zavrsim, i nakon toga rekoh dzabe sam ga gledao, delete.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 15:25
I meni je ok, nisam navikao da navijam da pljačka ne uspe, obično je obrnuto kod "heist" filmova koje volim, no snađoh se ipak nekako i u ovakvom jednom filmu, trudio se scenarista da opogani loše momke ovde. Pride što ne volim Stathama a eto ništa mi smetalo nije sa njim ovde, svaka čast na tome.

Sve drugo je rečeno, fina režija, solidna priča, dobra i pucnjava, gadan negativac-opak junak, mogao je taman western-rimejk, no dobar je i ovakav kakav je kaubojac. 😊
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2021 u 16:37
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

ako je original slabo medijski odrađen, pa da nema remakea, nitko ne bi ni znao za njega, a kamoli ga pogledao.
Stoji ovo što si napisao.
Dok se nije pojavio ovaj rimejk, a to možeš provjeriti po datumima, nitko "nije znao" da postoji bluray originalnog filma.
One koji su slovili kao najveće face, tzv. scenu, nije bilo briga za nekog tamo "bezveznog" francuza.
Nije mi nimalo žao zbog njihove lanjske propasti jer "novajlije" ne forsiraju holivud niti diskriminiraju.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2021 u 19:38
Ako ovo posmatram kao Statamov film, mogu reci da je solidan.Solidan.Ako ga gledam kao Ricijev, onda bih rekao da je klasika.Njegova."GEJ" Rici ima svoj specificni nacin humora u vidu duginih boja i meni to ne smeta.Cak sta vise, volim da pogledam sta odradi.Na stranu to.Film krece skoro pa izvanredno, sa sve svojom prvom trecinom.Kada stvari krenu da se "pojasnjavaju", film pada u kvalitetu.No opet, svakako se moze pogledati.Dovoljno je dobar u zanru, da ko voli, nece biti razocaran.Hvala na prevodu
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2021 u 17:29
Gdje je Jason Statham nema greske , film predobar .
Na vrh
GM_Tissot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GM_Tissot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2021 u 18:39
Da nam prevod nije uradio Bambula (hvala), mi bi smo ovaj film razumeli kao film ''Ko to tamo peva'' hahaha!
(function(){window['__CF$cv$params']={r:'65e485a7c9a5737b',m:'d37632a0928ab7dc1744d22f2b4f096f12495cfc-1623516038-1800-AfWYaRlOMq1qHvAUdsOrhm6Iy2HXPOyoOSEj7LG3U3chN5L0FnCl8kA1qMsLwA3p8AbXfnG4brXPws3YD6QhLE5lmG33WxPV6rFSc9T3TyBCEZSgugmwDVXyaAaWdvQFKTBmjjNXdAUcWAvcwRkxk3/BKMUeSDTfEx8xif80IGIjOOuuGHMfCmVOnlOhT9psJw==',s:[0x7d9adbbff6,0x110454a52d],}})();
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,941 sekundi.