Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Great White (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Great White (2021)

Great White

Great White (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

91 min

Režija:

Martin Wilson

Scenarij:

Michael Boughen

Glavne uloge:

Kate Jaggard
  >  Girlfriend
Katrina Bowden
  >  Kaz
Te Kohe Tuhaka
  >  Benny
Tim Kano
  >  Joji
Aaron Jakubenko
  >  Charlie
Tatjana Marjanovic
  >  Tracy
Jason Wilder
  >  Luke
Kimie Tsukakoshi
  >  Michelle
Patrick Atchison
  >  Sick Man

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Great White (2021)
    Objavljeno: 13.Svibanj/May.2021 u 01:10
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2021 u 19:42
Tja, ovi su mogli baš i neku gladniju ajkulu da nađu za zvezdu ovog filma.

Ističe pedesetpeti minut a ova, ako izuzmem sam početak, ništa da okusi. Šunja li se šunja, pozadinski. Ovo je već izgladnjivanje, mislim da bi ona ekipa zaštite životinja trebalo da reaguje. Ta nisam kupio kartu da gledam ribu kako (a i to tek povremeno) pliva.

edit: ha! Dok pisah ovo, odlučila je ajkula da prekine post. Većina toga je ostavljena za poslednjih 25 min, nije ni to za kakve filmske anale, tek ima par interesantnih kadrova, ponešto me je i nasmejalo, sa signalnim pištoljem...i Tarzanskim bojem sa morskom nemani...i ne znam zašto ajkula i ovde urliče/reži kada je kao ljuta ili povređena. Nebitno, film mi je bio dosadan, likovi zbilja nezanimljivi, napetost upitna, na sličnu temu mi je bio bolji npr australijski The Reef (2010).

Ažurirao puppet_master - 16.Svibanj/May.2021 u 08:15
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 10:53
Jeftina produkcija, loša gluma, ne preporučujem!
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 13:49
E jbg bas je lose.Levitira izmedju tresa i b produkcije.Likovi iritantni, efekti losi, priroda prelepa.Okoreli fanovi mozda i progutaju ovaj zalogaj.Hvala na prevodu
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:34
Meni je ok, volim filmove o ajkulama
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 18:46
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Meni je ok, volim filmove o ajkulama

Volim i ja ali stvarno.Medjutim, ni velike bele uz sav svoj krvolocni trud, nisu mogle da zamaskiraju katastrofalno iritantnu predstavu, nazovi glumaca.
Na vrh
merl!nka View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj merl!nka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2021 u 07:58
Katastrofa .Priča,gluma,kamera.....teško je reći što je lošije.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Svibanj/May.2021 u 22:29
Posle svakog novog filma o ajkulama pustite "Jaws" (1975) 
i shvatićete da je najveći problem ovakvih filmova loš izbor reditelja. 
Spilberg je jedan jedini, ni 45 godina posle filma "Jaws"(1975) 
niko još ne može da parira tom filmu. 

Slabo je ovo ostvarenje. 
Pogledajte film ako baš volite ajkule, ali...
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2021 u 17:08
Lično baš i ne volim filmove sa ajkulama pa sam možda malo subjektivan, ali ovo je stvarno mnogo loše. Extra dosadan film. Ne preporučujem nikome.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2021 u 22:26
Sve receno pre mene 👎
Na vrh
Boxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 20:49
Iako si posle 7-8 minuta shvatio da je scenario već truo,karakteri šuplje dosadni ali hajde gledaš i dalje tropski krajolik na velikom ekranu ( gunđajući u sebi kako ni ove gdine nisi skupio kintu za more ) sve iščekujući Carcaron Carcaries da se konačno pojavi i digne adrenalin kad ono !?! Velika bela u CGI efektu koji kao da je radio klinac na mob telefonu u gradskom saobraćajnom prevozu.Znači nisam neko filmsko džangrizalo ali bolje umesto toga da se pogleda neka epizoda " Ljupčeta Dragoljupčeta " ali realno..
Na vrh
Boxy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2021 u 20:51
..da se dopunim..Carcarodon htedoh otkucati..
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.