Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voces (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Voces (2020)

Voces

Voces (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2020

Žanr:

drama, misterij, triler, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Ángel Gómez Hernández

Scenarij:

Santiago Díaz
, Juan Moreno
, Ángel Gómez Hernández
, Víctor Gado

Glavne uloge:

Ramón Barea
  >  Germán
Nerea Barros
  >  Sofia
Rodolfo Sancho
  >  Daniel
Rosa Álvarez
  >  Mujer Pueblo
Aitor Toro
  >  Bruja #2
Belén Fabra
  >  Sara
Beatriz Arjona
  >  Psicóloga
Javier Botet
  >  Cliente Librería
Ana Fernández
  >  Ruth
Álvaro Fontalba
  >  Bruja #1
José Luis Lozano
  >  Guardia Civil 1
José Bermúdez
  >  Bruja joven
Viti Suárez
  >  Lucas
Lucas Blas
  >  Eric
Rubén Corvo
  >  Guardia Civil 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voces (2020)
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2021 u 11:40
Hajde da se upišem na ovu temu. Solidan španski triler na temu uklete kuće posednute duhom. Nema tu baš otkrivanja tople vode & rupe u saksiji, ali je dovoljno zabavan, drži pažnju i na kraju stiže pomalo neočekivani tvist. Sve u svemu, solidno ostvarenje koje dolazi iz jedne od trenutno najkvalitetnijih evropskih kinematografija, barem što se tiče savremenog filma.

Preporuka ljubiteljima horora. Solidno će vam ispuniti vreme a sigurno ste u ovom žanru gledali i gore filmove od pomenutog. Wink Thumbs Up
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 13:33
Uzeh "Red Screening", možda je ipak trebalo film iz teme. Nisu mi omiljeni horori ni uklete kuće a ni slasheri...RS je postavljen, biće, u bioskopu, što može imati svog šmeka iako mi se eto baš španski, Lunin "Anguish", hvaljen, zapravo nije dopao svojevremeno. (Favorit tih klanica u bioskopu su mi naravno Demoni Bave juniora 😊).

Nebitno, nisam to hteo ionako, hajde dok ne zalutam i grđe, šta si ti, bgvracar, poslednje dobro gledao od euro horora? 🙂
Ne mora ovih meseci, već uopšteno, ima li ičega tebi zbilja jezivog u poslednjih nekoliko god? 🙂
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 23:50
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Uzeh "Red Screening", možda je ipak trebalo film iz teme. Nisu mi omiljeni horori ni uklete kuće a ni slasheri...RS je postavljen, biće, u bioskopu, što može imati svog šmeka iako mi se eto baš španski, Lunin "Anguish", hvaljen, zapravo nije dopao svojevremeno. (Favorit tih klanica u bioskopu su mi naravno Demoni Bave juniora 😊).

Nebitno, nisam to hteo ionako, hajde dok ne zalutam i grđe, šta si ti, bgvracar, poslednje dobro gledao od euro horora? 🙂
Ne mora ovih meseci, već uopšteno, ima li ičega tebi zbilja jezivog u poslednjih nekoliko god? 🙂

2014 Goodnight Mommy
2003 High Tension
2001 Sleepless
2006 Cold Prey
2008 Cold Prey 2
2007 The Orphanage
2008 Shiver
2010 Julia's Eyes
2002 Dog Soldiers
2005 The Descent
2012 The Woman In Black

Ne mogu se baš svi pomenuti okarakterisati kao jezivi, ali sam naveo prilično dobre evropske horor filmove.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 23:59
Gledah ih sve osim Goodnight mommy, hvala 🙂 iskopaću to negde. Dakle ništa friškije a da je ostavilo većeg traga 😔
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 18:21
Prosečan horor, klišeiziran 100 %. Dakle, može se gledati, ali ako imate pametnija posla, onda... preskočite.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.