| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kung Fury (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kung Fury (2015)Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2015 u 00:16 |
|
Kung Fury (2015) ![]() ![]() Režija: David Sandberg Scenarij: David Sandberg Žanr: Kratki, Akcija, Komedija, Fantazija, Naučna Fantastika Jezik: Engleski, Švedski, Njemački Država: Švedska Trajanje: 31 min Uloge: David Sandberg ... Kung Fury Jorma Taccone ... Adolf Hitler Steven Chew ... Dragon Leopold Nilsson ... Hackerman Andreas Cahling ... Thor Kung Fury je priča o odmetnutom istoimenom policajcu iz Miamija koji krene na put kroz vrijeme kako bi stigao u Nazi Njemačku i ubio Adolfa Hitlera, te tako osvetio smrt svog prijatelja koji je umro od ruke nacističkoga vođe. Ali zbog pogreške u vremenskom stroju on otputuje malo predaleko, točnije u vrijeme Vikinga. No, uz pomoć vikinške ratnice i vikinškog Boga Thora, ipak nastavisvoj put kroz vrijeme kako bi se sukobio sa Hitlerom i okončao Treći Reich jednom zauvijek. Prevod je uradio: den78 Ažurirao kadetoni - 08.Svibanj/May.2021 u 15:00 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Svibanj/May.2021 u 21:18 |
|
Masterpis kratkog filma. Ako biste me pitali koji se film svojim duhom približio Kung Fu Hustle najviše, to je ovaj. Od
početka do kraja nižu se takve komično apsurdne situacije da ćete uz
smijanje stalno u glavi komentirati sami sebi "pa ovo baš nije
normalno". Baš zato da vam ne ukvarim ništa neću nijedan detalj spomenuti. Očekujte neočekivano. Mana? Traje samo 30 minuta. ![]() Mastwoč. Odmah. Nemojte čekati. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |