Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hellboy
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hellboy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hellboy
    Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 08:28
Dal netko ima taj film??????????
I'll be back
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 10:26

Uskoro!!

Vidim da su ga skinuli 4. znaći da dolazi u naše divixteke uskoro!!

Torque je stigao a trebao bi i Supermen 2!!

Kapetan Kuka
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 16:45
ako ga netko dobije nek mi se javi

eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 16:47
i meni isto!!!!!!!!!
I'll be back
Na vrh
Death View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Death Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 19:44
Ja Ću Ga Dobiti U Srijedu(07.04.2004), 3 CD - a, SVCD
D---E---A---T---H
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 20:17
jebote pa koliko to traje ?????
www.privlakajackass.tk
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 20:30
Više o filmu na   www.hellboy-movie.com
I'll be back
Na vrh
jackass View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jackass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2004 u 20:32
vidio sam trailer prije oko 2 mijeseca bas me zanima kakav ce biti
www.privlakajackass.tk
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2004 u 17:05

Hellboy

"Postoje stvari koje udaraju noću..... mi smo oni koji uzvraćaju udarac!"

Okultnim nacističkim eksperimentom istrgnut iz plamena pakla, Đavolji sin dopada u ruke američkih agenata gdje, znan kao Hellboy, izrasta pod okriljem mentora Dr. Brooma u plamenocrvenog čovjekolikog demona, borca za pravdu, agenta paranormalnog.

Od tajne agencije za paranormalno biva poslan u misiju koja ga dovodi na početak same priče, do zlog nacističkog genija Rasputina. Na tom mu putu pomažu lijepa agentica Liz Sherman obdarena pirokinetičkim sposobnostima, te misteriozni amfibijski humanoid Abe Sapien. Zajedno, izolirani od društva koje štite, shvaćaju da su njihove fantastične moći ujedno i dar i prokletstvo.

Nakon vampirske eskapade u "Blade-u II" (2002), Guillermo del Toro prihvatio se adaptacije još jednog 'punoKRVNOG' stripa o još jednom punokrvnom anti-junaku. Hellboy je golema crvena "mašina" s repom, hulkoliki lik podrezanih rogova s kamenom šakom ("The Hand of Doom") čiju snagu upoznaju svi koji mu stanu na put. Ironičan i sa smislom za humor i akciju, oslikan je vrlo slično junacima akcijskih filmova osamdesetih ("Die Hard", "Lethal Weapon" npr.).

Seriju stripova "Hellboy" Mikea Mignole mnogi opisuju kao mješanca između "X-filesa", "Buffy" i "X-mena", karakterističnog horror ugođaja. Iako je utjecaj stripa u vidu prezentacije glavnog junaka kao intuitivnog detektiva pokleknuo pred akcijskim autoritetom prirode samog filma, režiser kaže da je ostao vjeran vizualnom aspektu stripa ? obilnom Mignolinom korištenju crne boje i kontrasta.

Kroz paranormalno, okultno i fikciju, film se bavi klasičnim temama različitosti i prihvaćanja, dobra i zla (pakao kao ideja i nacizam-pakao na Zemlji) koje kroz akciju i zabavu približava publici u maniri pravog filmskog stripa.

Premijerni datum je 02. travnja 2004. 

Ažurirao Alex
I'll be back
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2004 u 19:17
DEATH Hvala na HELLBOYU KOJI MI NISI NASNIMIO
I'll be back
Na vrh
arturo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arturo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2004 u 03:37
sta bi i meni netko mogao to sprzit i poslat?
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.