Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zack Snyder's Justice League (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zack Snyder's Justice League (2021)

Zack Snyder's Justice League

Zack Snyder's Justice League (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Liga pravde Zacka Snydera

Godina:

2021

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

242 min

Režija:

Zack Snyder

Scenarij:

Chris Terrio
, Joe Shuster
, Jerry Siegel
, Zack Snyder
, Will Beall

Glavne uloge:

Diane Lane
  >  Martha Kent
Ben Affleck
  >  Batman
Ben Affleck
  >  Bruce Wayne
Jeremy Irons
  >  Alfred
Robin Wright
  >  Antiope
Ciarán Hinds
  >  Steppenwolf
Jared Leto
  >  The Joker
Connie Nielsen
  >  Queen Hippolyta
Amy Adams
  >  Lois Lane
Karen Bryson
  >  Elinor Stone
Henry Cavill
  >  Clark Kent
Henry Cavill
  >  Superman
Jesse Eisenberg
  >  Lex Luthor
Joe Manganiello
  >  Deathstroke
Jason Momoa
  >  Aquaman
Jason Momoa
  >  Arthur Curry
J.K. Simmons
  >  Commissioner Gordon
Amber Heard
  >  Mera
Gal Gadot
  >  Diana Prince
Gal Gadot
  >  Wonder Woman
Ezra Miller
  >  Barry Allen
Ezra Miller
  >  The Flash
Ray Fisher
  >  Cyborg
Ray Fisher
  >  Victor Stone
Kiersey Clemons
  >  Iris West
Ryan Zheng
  >  Ryan Choi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zack Snyder's Justice League (2021)
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2021 u 23:46
Prijevod je najavio Bambula ⚡
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2021 u 19:32
All Of Existence Shall Be Mine
If you are justice, please do not lie. What is the price for your blind eye?
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2021 u 22:29
Onaj ko želi da 100% bude iznenđen ne treba da gleda ove mini trejlere. Ali ja prosto ne mogu da odolim.

Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2021 u 10:01
Trejler 2.

Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2021 u 09:55
Nisam siguran hoću li gledati ovo. Četiri sata... DC filmovi nisu nešto posebno tako da preferiram da su ispod 2 sata :)
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2021 u 17:41
Fantastičan film. Ja sam ga gledao na HBO, sada ću ponovo. Pa kad Bambula prevede još jednom. Svaka čast fanovima i Zeku Snajderu što su istrajali u borbi i pobedili. Ne mogu da verujem da je WarnerBros odustao od ovoga da bi napravili ono iz 2017 g. Šteta što nisu dali više novca da se CGI još više dovede u red. Fantastičan film pun akcije i emocije. 10/10
Na vrh
JUKA2HR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JUKA2HR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2021 u 19:28
Film je odličan! Apsolutno se slažem sa DzonDon-om. 10/10
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2021 u 19:55
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Nisam siguran hoću li gledati ovo. Četiri sata... DC filmovi nisu nešto posebno tako da preferiram da su ispod 2 sata :)

Ja ću ga preskočiti.
Gledao sam prvotnu verziju, bila mi je dovoljno dobra, pa eventualno kad za 20-30 godina zaboravim sve iz nje pogledam ovo. Osim ako ne umrem u međuvremenu ili me pukne staračka skleroza ps zaboravim sve.

Ne ponavljam filmove kojih se sjećam, ne treba mi repetitivnost (uostaloim mrzim grindanje u videoigrama) kad postoje stotine dobrih filmova koje još nisam stigao pogledati.
Na vrh
s@LE999 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj s@LE999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 13:03
Ja rijetko dajem filmovima ocjenu 10 na IMDB-u ali ovaj put sam to učinio , film je nenormalno dobar samo moj savjet za one koji još ga nisu odgledali je da sačekaju još malo do BR jer ovaj film zaslužuje da se odgleda u što boljem kvalitetu !
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 15:25
10?
Znači bolji je od ijednog filma na imdb-u jer nijedan nema zbirno 10?
Bolji od Hičkokovih trilera?
Toliko dobar da će i tvoji roditelji uživati u njemu i pitati se pa zar je moguće da je konačno snimljen najsavršeniji film ikad?

Ne kažem da si ti nešto pogriješio, imdb je postao žabokrečina samih desetki i jedinica gdje zahvaljujući površnosti njegovih članova nitko ozbiljan se više ne obazire na imdb brojke.

Na vrh
arzak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arzak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 20:01
Jedan od gorih filmova u zanru.

Na vrh
loosinger View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loosinger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 21:24
Poprilično smeće. Sa istim glumcima istim kadrovima istim svim tak da sam se zapitao jel gledam isti film koj je samo nabrijan najnovijim efektima i neki uvod u sljedeći serijal filmova sa plejadom likova DC svijeta. Dakle kamera, efekti, animacije i sve to što se tiče produkcije je na maksimalnom levelu. Sve ostalo je zatupljivanje mozga.

Poruka je uređena zbog neprimerenog sadržaja. Poslednja opomena da se obrati pažnja na komentarisanje drugih učesnika foruma.

Ažurirao Hogar Strašni - 21.Ožujak/Mar.2021 u 17:08
Na vrh
loosinger View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loosinger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 21:27
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

10?
Znači bolji je od ijednog filma na imdb-u jer nijedan nema zbirno 10?
Bolji od Hičkokovih trilera?
Toliko dobar da će i tvoji roditelji uživati u njemu i pitati se pa zar je moguće da je konačno snimljen najsavršeniji film ikad?

Ne kažem da si ti nešto pogriješio, imdb je postao žabokrečina samih desetki i jedinica gdje zahvaljujući površnosti njegovih članova nitko ozbiljan se više ne obazire na imdb brojke.

Ima i boljih trilera od HIčkokovih. Ima i danas odličnih filmova ne budi boomer zaostao u vremenu i prostoru. Što se tiče filma i njegove ocjene na imdb 8 i nešto ja bi osobno dao filmu ocjenu 5,7.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 23:46
Originalno postovano od strane loosinger loosinger piše:

Poprilično smeće. Sa istim glumcima istim kadrovima istim svim tak da sam se zapitao jel gledam isti film koj je samo nabrijan najnovijim efektima i neki uvod u sljedeći serijal filmova sa plejadom likova DC svijeta. Dakle kamera, efekti, animacije i sve to što se tiče produkcije je na maksimalnom levelu. Sve ostalo je zatupljivanje mozga

Zato i ne letim da gledam. Prepakovano na 4 sata. Kontam gledat ću isto sranje samo duplo duže.

A šta se imam ložiti što je Snajderovo ime u nazivu filma. Je li sad treba biti nešto posebno jer on režira, pa nije moj ćaća režirao jebeni Batman v Superman, nego on.

Ažurirao Hogar Strašni - 21.Ožujak/Mar.2021 u 17:10
Na vrh
grka96 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj grka96 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2021 u 00:38
Zao mi je sto cu ovo reci, ali 100x vise sam uzivao u Avengers Infinity War i End Game iako vise gotivim DC nego Marvel. Prva verzija je po meni katastrofa, a ovo je takodje katastrofa samo razvucena. Mozak mi je totalno obrisao iz glave prvu verziju filma da se bukvalno niceg nisam secao, pa sam tokom gledanja ovog filma dobija deza vi napade, kao glitchevi u matrix-u. 4:3 rezolucija je jos jedan minus na film. Ako ste gledali prvu verziju ovu onda zaobidjite, iskoristite tih 4 sata pametnije.
Na vrh
loosinger View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loosinger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2021 u 03:02
Također, ovo je u stvari director cut. Hoće reći da je ovo necenzurirana verzija koja je bila očito pre duga ka prikazivanje u kinima. Film sam pogloedao iz četiri pet pokušaja u dijelovima jer bi svaki put zaspao od smaranja.
Na vrh
loosinger View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj loosinger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2021 u 03:07
Originalno postovano od strane memich memich piše:

Originalno postovano od strane loosinger loosinger piše:

Poprilično smeće. Sa istim glumcima istim kadrovima istim svim tak da sam se zapitao jel gledam isti film koj je samo nabrijan najnovijim efektima i neki uvod u sljedeći serijal filmova sa plejadom likova DC svijeta. Dakle kamera, efekti, animacije i sve to što se tiče produkcije je na maksimalnom levelu. Sve ostalo je zatupljivanje mozga

Zato i ne letim da gledam. Prepakovano na 4 sata. Kontam gledat ću isto sranje samo duplo duže.

A šta se imam ložiti što je Snajderovo ime u nazivu filma. Je li sad treba biti nešto posebno jer on režira, pa nije moj ćaća režirao jebeni Batman v Superman, nego on.

Watchmen mu je odličan.
Na vrh
DzonDon View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DzonDon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2021 u 11:26
Pogledao ga još jednom kao što sam i nameravao samo ovaj put u društvu i još je zabavniji bio. Šteta što nije mogao da završi svoju viziju 2017 g. a studio željan para nije imao saosećanja što je čovek morao da se povuče na neko vreme nego odmah doveli onu drtinu koju svi optužuju za nasilje na snimanjima.

Bilo je super konačno videti Darksajda na filmu, iako CGI nije baš na visokom nivu, nema ni veze, iako je studio trebao da mu da veći budžet jer su sami krivi za sranje koje su napravili.

Drago mi je da film širom sveta dobija vrlo pozitivne kritike, u Aziji je pao HBO na par sati koliko su ljudi navalili da gledaju. Sad samo treba sačekati da se vide brojke pa ako film bude uspešan kao što vrlo verovatno već jeste, biće vrlo moguće da će HBO preuzeti da radi nastavak Lige Pravde.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2021 u 06:45
Ja ove superjunake ne gledam i ne pratim.Izuzetak cine Betmen i naravno Supermen.Nisam gledao ni tu prvu verziju ovoga.Ovo odgledah.Iznenadili su me cesti, losi specijalni efekti.Kao da je crtani film u pitanju a ne ultra blokbaster(i crtani moze biti blokbaster).Vise manje, bilo je zanimljivo ali mi se sve uglavnom svelo na gledaj redom radnju CEKAJUCI SUPERMENA.Hvala na prevodu
Na vrh
dejan-nestorovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-nestorovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2021 u 19:17
Fantastican! Rasturili likovi pogotovu Flash koji u ovaj ozbiljniji i hrabriji a humor od njega razumljivo takav lik iz stripa jer najmladji i najsrecniji u ekipi ali ne onaj od Whedon Cut koji mu promenio ponasanje i izgleda uplasen a tako i za sve likove u ovaj svi ozbiljniji! Superman fantastican u crno odelo i scene odlicne iako najmanju ulogu ima sto razumljivo! Steppenwolf brutalan zastrasujuc i visok fantastican je i Darkseid i Desaad fantasticno izgledaju i svi ostali! Ovaj 3 i 30min scene koje nisu u onaj i samo pola sata scene u onaj ali Whedon isekao krace su i promenio ponasanje likova u onaj! Obratiti paznju scene u ovaj detaljnije duze mracnije bolje 100 puta i obratiti paznju scene borbe u centru Metropolis u parku u ovaj policija i kola vise a u onaj Whedon uklonio sve i vise scene od Superman u parku i obratiti paznju mnoge scene sto Whedon u onaj isekao! Onaj sto kaze nece gleda ovaj vec ce za nekoliko godina i oni koji kazu katastrofa vi nemate pojma jer radnja i efekti fantasticni! Man Of Steel i Batman vs Superman odlicni mracni kako treba to pravi put DCEU i sad ovaj odlican i odlicni i Wonder Woman i Aquaman iako svetlosti iako nastavak Wonder Woman slab ali los nije ali 3 deo bice odlican uveren sam! Uveren sam bice Justice League 2 i 3 jer Snyder izjavio bice neverovatni i bolji!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,176 sekundi.