Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Life on Mars (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Life on Mars (2006)

Life on Mars

Life on Mars (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2006

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, znanstvena fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

Tony Jordan
, Matthew Graham
, Ashley Pharoah

Glavne uloge:

Philip Glenister
  >  Gene Hunt
Marshall Lancaster
  >  Chris Skelton
John Simm
  >  Sam Tyler
Liz White
  >  Annie Cartwright
Dean Andrews
  >  Ray Carling
Noreen Kershaw
  >  Phyllis Dobbs
Tony Marshall
  >  Nelson
Alexander O'Loughlin
  >  Young Sam
Lee Ross
  >  DCI Litton
Harriet Rogers
  >  Test Card Girl
Kevin McNally
  >  Harry Woolf
Archie Panjabi
  >  Maya Roy
Ralph Brown
  >  Frank Morgan
Paul Copley
  >  Reg Cole
Paul Copley
  >  Reg Cole

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Life on Mars (2006)
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 15:20

Life on Mars (2006)

Žanr: Krimi, Drama, Misterija

Jezik: Engleski

Uloge: John Simm, Philip Glenister, Liz White, Dean Andrews, Marshall Lancaster

Rješavanje zločina samo je pitanje vremena. 1973. bila je godina stepenasto šišane kose, afro-frizura, trapezica i glam-rocka. To je također bila godina u kojoj je David Bowie zasjeo na treće mjesto glazbenih ljestvica s Life on Mars. John Simm glavna je zvijezda ove brze i neizvjesne kriminalističke serije s preokretom. Pametan, razuman i pronicav detektiv Sam jedan je od vodećih u svojoj profesiji. Frajer je, smiren i sabran. Sam ima potpunu kontrolu nad svojim poslom, životom i međuljudskim odnosima. Sve dok mu se svijet ne okrene naglavačke i dok se lov na hladnokrvnog ubojicu ne pretvori u očajničko spašavanje vlastite djevojke i kolegice Maye. Nakon umalo smrtonosne automobilske nesreće, Sam se neobjašnjivo prebaci u 1973. - samo četiri godine nakon svoga rođenja. Zbunjen novim i starinskim okruženjem, nestrpljivo se pokušava vratiti u sadašnjost, ali bezuspješno. Prestrašeni Sam mora se pomiriti s novom okolinom, što uključuje povratak u djetinjstvo i posjećivanje vlastite majke u pokušaju da popravi njihov odnos. No Sam katkada izgubi iz vida povratak u sadašnjost. Nešto izvan njegove kontrole drži ga u ovom vremenu. Policija iz prošlosti treba njegovu pomoć u rješavanju paralelnoga zločina. Može li Sam nadići njihove nesofisticirane metode i nedostatak forenzičke opreme koji ga dovode do ludila kako bi uhvatio ubojicu? Hoće li se uspjeti vratiti u 2005. i naći Mayu? Je li Sam poludio? Je li u komi ili se zbilja vratio u prošlost?

Preuzeto sa: prijevodi online, autor: Dacia

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0478942/

TITLOVI

NAPOMENA: Postoji i američki remake serije iz 2008. godine.

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2012 u 19:15
Odgledala i ja britansku verziju naravno... Sad vidim da sam se zeznula što sam počela da prevodim Ashes to ashes pre nego što sam odgledala ovo... Ali, nema veze, taman ću da obnovim gradivo kad budem prevela sve... Serija je originalna, lik Džina Hanta mora da je jedan od najjačih ikada napravljenih, muzika je fina, mada ja više volim 80-te, pa mi se zato više sviđa Ashes, koji ima fenomenalnu muzičku podlogu... Lik Sema mi je na početku bio antipatičan, ali mi je posle "legao"... U suštini su svi likovi skroz simpatični, svako na svoj način... Što se radnje tiče, scenario odiše analogijama i bitnim detaljima, slučajevi manje-više zanimljivi, uglanom se bave realnim problemima, a atmosfera odlično urađena, baš u stilu 70-ih... Sve u svemu, serija je dobra, mada (izgleda da je nužno praviti poređenje između nje i njenog "nastavka"), više mi prija Ashes to ashes, s obzirom da je dosta zabavniji, a Life on Mars ima pomalo tmurnu atmosferu... U svakom slučaju, sa Britancima nikad ne možete da pogrešite...

Ažurirao CSInvestigator - 02.Travanj/Apr.2012 u 19:15
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2019 u 21:21

Da li je moguce ,

Da za ovu seriju nema vise komentara!?
Na vrh
Veggix View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Veggix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 15:53
Da li postoji mogućnost da neko prepravi postojeće titlove od DVD verzije tako da odgovaraju za BluRay 1080p verzijui koja je izašla u međuvremenu? Serija je fenomenalna i baš bi je bilo lijepo gledati i u ovom hd ugođaju.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 17:01
32 gigabajta čekanja je previše za nešto što me uopće, ali baš ono nikako, ni u ludilu, ne zanima tako da mene zaboravi.

Pa zato umjesto da čekaš ne bi li netko možda nešto, postoje upute tu na forumu, nemam pojma koliko su dobre ali postoje, kako resyncati postojeće titlove sa Subtitle Editom:

Predlažem ti da pokušaš sam po uputama.
Ne bi trebalo biti problema kad je sync dvd->br, vjerojatno samo treba namjestiti prvi i zadnji titl.
Kad vidiš da to nije (uvijek) komplicirano, valjat će ti za resync nekih drugih serija ili filmova.

Ovo "uvijek" znači da u nekim slučajevima resync ispadne iscrpljujući posao, ali o tome ćemo ako bude potrebe u nekoj drugoj temi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.