| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rudo y Cursi (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Rudo y Cursi (2008)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2021 u 02:00 |
|
Opis sa sajta je... A ne znam.
Evo moj: Dva ne baš bistra polubrata u nekoj pripizdini su talentirana za nogomet, slučajno ih vidi skaut i regrutirat će ih u profesionalce. Baš sreća, namlatit će se milijuni. Ili neće? Nisam očekivao ništa, dobio sam puno. Film ne bježi od prikaza sponzoruša, droge, kocke, namiještanja, ali i naoko nepovezanih stvari kojima daje do znanja postoje i gori izbori - primjer: piramidalna prevara. Šteta što nema pokoju scenu više baš sa terena jer bi dobio na uvjerljivosti likova. Gledati čak i ako vas nogomet uopće ne zanima. Pri tome imati na umu da je ovo film, a ne utakmica. Hvala prevoditelju, odličan posao s jednom primjedbom, trebao si prevesti "de puta madre" kad trener to vikne da mogu stavit skrinšot tu. ![]() Ažurirao JoxerTM - 06.Ožujak/Mar.2021 u 02:08 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 12:33 |
|
Hvala Joxer, Ovo mi je promaklo.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 13:02 |
|
Da meni se svideo film. Da režiser i scenarista je brat od Alfonso Cuarón-a, koji je bio koscenarista kod filma `Y tu mamá también`. U svakom slučaju interesantan mi je bio film.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 15:01 |
|
Odlican film u kome sve pulsira zivotom! Maestralan scenario, gluma. Film se dotakao mnogih tema, zivotnih snova i naivnosti , nemastine, , kladjena, namestanja fudbalskih rezultata , multilevela, fudbala i fudbalske filozofije. Velika preporuka za meksicku kinematogtrafiju. Ocena 8/10 Ažurirao aleksayu - 08.Srpanj/Jul.2023 u 18:49 |
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2023 u 00:10 |
|
Sasvim solidan, zabavan filmčić. Sjajna gluma trojice glavnih aktera.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |