Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Awake (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Awake (2007)

Awake

Awake (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Budan

Godina:

2007

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

84 min

Režija:

Joby Harold

Scenarij:

Joby Harold

Glavne uloge:

Lena Olin
  >  Lilith Beresford
Christopher McDonald
  >  Dr. Larry Lupin
Fisher Stevens
  >  Dr. Puttnam
Jessica Alba
  >  Sam Lockwood
Terrence Howard
  >  Dr. Jack Harper
Hayden Christensen
  >  Clay Beresford
Arliss Howard
  >  Dr. Jonathan Neyer
Denis O'Hare
  >  Financial News Analyst
Sam Robards
  >  Clayton Beresford Sr.
David Harbour
  >  Dracula
Court Young
  >  Officer Doherty
Georgina Chapman
  >  Penny Carver
Joseph Costa
  >  Dr. Elbogen
Steven Hinkle
  >  Young Clay
Charlie Hewson
  >  Brian the Orderly

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Awake (2007)
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 13:37
Awake

Scenario i režija: Joby Harold

Uloge: Hayden Christensen,
 Jessica Alba
 Terrence Howard

IMDB

Radnja filma:
 Zamislite da se probudite usled teške operacije srca. Uz to saznajete da vam nema spasa, a ne možete ništa učiniti.
Statistike govore da svake godine kod oko 60 000 pacijenata u SAD-u anestezija popusti za vreme operacije. Pacijent je u takvom stanju u potpunosti svestan svega oko sebe te oseća bol no u potpunosti je paralizovan.
U takvom će se stanju naći Clay Beresford (Hayden Christensen), dobro potkoženi mladić koji živi sa majkom (Lena Olin). Ona upravlja njegovim životom o čemu dovoljno govori činjenica da se boji reći da je veren (Jessica Alba) u strahu od njezine negativne reakcije. Njegov prijatelj hirurg Jack Howard (Terrence Howard) spasio mu je život nakon srčanog udara nakon čega je Clay stavljen na listu za trasplantaciju srca.
Pre nego što će na operacijski sto Clay se ženi, u strahu da neće preživeti operaciju. Nakon obećavajućeg početku Clay se budi usred operacije no bez mogućnosti da reaguje. Uz to se upoznaje sa planom koji bi trebao završiti njegovom smrću.

TRAILER

Prevod postavio Fiko                                              

Nalazi se OVDE.

Ažurirao fiko - 15.Veljaca/Feb.2012 u 02:56
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 13:57

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 15:56
Ni ja ne razumem zašto se radi prevod kad već za ovaj film ima mali milion prevoda.Davno sam pogledala ovaj film sa nekim od ovih prevoda na sajtu  koliko se sećam,nije bio loš.

Na vrh
fiko View Drop Down
Translator
Translator

Ferrari Fan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2012 u 18:28
Pošto mi u pretrazi nije izbacio rezultate rešio sam da ga prevedem, da sam ga našao ne bi radio prevod. Ovo mi se i pre dešavalo da mi ne izbaci niti jedan prevod za zadati film.

p.s. Priznajem moja greška. Pretraživač mi je bio namešten da pokazuje po datumu a ne po imenu. Svakako ću ga postaviti, neću sav taj trud i vreme samo tako baciti.

Ažurirao fiko - 14.Veljaca/Feb.2012 u 18:54
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2020 u 00:04
Dopao mi se triler. Dobar.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2021 u 00:44
I meni.

Priča koja uopće ne sluti na triler, pa ubacivanje onoga što smo nekad zvali astralnom projekcijom i naravno znamo da neki ljudi čuju stvari kad mislimo da nisu svjesni ničega...
Film je ispao pravi bombon.

Ko traži malo originalnosti iz holivuda, ovo je taj rijetki dosad nismo vidjeli ovakvu priču film.
Ima svojih mana, je li, dobro je da su Albu kikali iz holivuda jer samo kvari filmove. Srećom ovdje nije mogla pokvariti previše jer je premalo vremena u fokusu.

Najvažnije za bilo koji triler, pa tako i ovaj, je da nije dosadan. A ovaj nije.
Gledati.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2021 u 13:46
Pristojan film .
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.