Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2. SVJETSKI RAT
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2. SVJETSKI RAT

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2. SVJETSKI RAT
    Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 22:03
IMA NEKO DOBAR DOKUMENTARAC O DUGOM SVJETSKOM RATU NA DVD-U ILI DIVX-U ZA PRODAT ?
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 22:52

najbolji ti je

world at war

mislim da je na 2 -3 DVDa

naravno ja to nemam

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 00:14
Mislim da je bolje od toga ono od Spilberga i Toma Henksa, kako bese - zdruzena braca?  Ili tako nesto. Staje na 5 cd-a ili jedan dvd.
Pola dokumentarno, pola glumacko ostvarenje. Jako mocno.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 09:34
spilberg bolji od najboljeg dokumentarca
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 10:59
Ja kapiram da ni jedan dokumentarac nemoze da pokrije sva desavanja u WW2 , vec su ti najbolji oni koji pricaju o pojedinacnim bitkama ...
Imas one dokumentarce koji govore o stvaranju Nacizma i ludackih ideja Hitlera ,pa onda prica o bitkama , recim Discovery-jev dokumentarac Normandy-the great crusade je solidan primer dobro uradjenog kokumentarca o jednoj bitci ...
pa imas brdo dokumentaraca o vidjenju rata iz ugla Churchila , Staljina ,Ruzvelta ...
Ali je opet sve nekako fokusirano na velike sile i velika bojista , meni bi bilo zanimljivo da vidim sta se desavalo u Kini , ili Africi ... pa cak i pravi dokumentarac sta se desavalo ovde kod nas na Balkanu , kako je nastao Jasenovac itd ....
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 14:45

ma ovaj world at war ima 24 epizode po 45 minuta čini mi se

i svaka se bavi određenom tematikom

recimo Vučiji čopor, njemački narod u ratu, Pacifik, Normandija, Bitke na istoku, pacifik, japan...

gledao sam to prije 11 - 12 godina i još mi neke rečenice odzvanjaju u ušima

NJEMAČKI VOJAK JE OBUKAO UNIFORMU... i kraj epizode...onda 7 dana čekanja za nastavak

ako vjerujete ocjenama na IMDBu ...mislim da je ocjena veća od 9.5

Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2005 u 17:03
Nikad cuo ...ali zvuci dobro
Na vrh
baldur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baldur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2005 u 23:15
imas ih u Algoritmu,velik izbor na dvd-ima,po 70 kn
questions are a burden and answers are prison for oneself
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 13:18
D-Day: The Total Story, 3 epizode, 2 Cda
World at War, 37 epizoda, 4 dvda
Why We Fight - Divide and Conquer IV (1943), 1 Cd
Why We Fight - Prelude to War I (1943), 1 Cd
Why We Fight - The Battle of Britain III (1943), 1 Cd
Why We Fight - The Battle of China VI (1944), 1 Cd
Why We Fight - The Battle of Russia II (1943), 1 Cd
Why We Fight - The Nazis Strike V (1943), 1 Cd
Why We Fight - War Comes to America VII (1945), 1 Cd
Adolf Hitler (dokm.), 1 Cd

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2005 u 14:08

Runtime: 52 min (26 episodes)

world at war

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.