| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Breakout (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Breakout (2013)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2013 u 20:07 |
|
Breakout (2013) ![]() IMDb Režija: Damian Lee Scenarij: Christian Piers Betley, Damian Lee Žanr: Akcija, Triler Jezik: Engleski Država: Kanada Trajanje: 89 min Brendan Fraser ... Jack Dominic Purcell ... Tommy Baxter Ethan Suplee ... Kenny Baxter Naomi Andrews ... Wendy Lara Daans ... Zakia Holly Deveaux ... Jen Andrew Jackson ... Lapin Daniel Kash ... Chuck Poremećeni luđak Dominic Purcell i njegov retardirani brat krenuli su u Kanadske šume unajmiti lovačku kabinu. Kad stignu, vlasnik odbija dati kabinu u najam jer mu se ne sviđa Purcellovo ponašanje, pa ga Purcell naravno ubije, dok je njegov brat, impresioniran gnusnim činom nastavlja čitati svoj strip. Ispostavlja se da su neka djeca svjedočila ubojstvu, pa ih Purcell mora naći i rješiti ih se prvom prilikom, što mu uz retardiranog brata neće biti nimalo lako. Prevod je uradio miro844 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2021 u 15:47 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |