Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nije uskladjeno ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nije uskladjeno ...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
skale View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nije uskladjeno ...
    Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 20:37

grrrr ... evo vec oko 1h pokusavam popraviti title ... ali nikako ...

Skinuo sam film National Treasure i nasao sam par titlova. I uvijek kada pustim film title kasni ili na pocetku radi kako treba pa kasnije pocne kasniti ....

Pokusao sam popraviti sa Subtitle Workshop ali nisam uspio ...

npr. na pocetku je ok i na kraju je ok .. ali sredisnji dio filma ne valjda tj. title nije dobar ...

PLZ DAJTE SAVJETE KAKO I STA ... (fps filma je 23,976 a titla je Timecode (PAL) - pa ako vam nesto znaci tj. ako znate kako da to podesim da radi kako treba)

HVALA!!! Pozzz

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 21:00
koliko ja znam da je PAL u standardu 25fps pa probaj promijeniti framerate.
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
skale View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 21:13

evo pokusao sam .. ali opet nista ... ne kopcam gde je greska ...

aj objasni kako i sta ...

b.t.w. pocetak i kraj filma je dobar .. ali posle jedno 1min pocne da kasni ... i tako do predkraj ...

Hvala!

Ažurirao skale
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 21:54
ja sam aplodovao titl koji sam imao on je za 2 cd mozda ti odgovara
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 23:50
draga djeco prvo vam zelim dobrodoslicu na ovaj forum, vidim da ste poprilicno svi novi sto se tice obrade titlova, ovako nasi prijatelji iz poljske su izmislili ljepu stvarku koja se zove TIME ADJUSTER, to vam je stvarka za sjecanje i sastavljanje titlova, a ima i synchronize opciju, koja rjesi taj problem sa kasnjenjem titla a jednostavno je za koristit pa ko voli nek isproba.

pozz
Fission Maild
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 00:35
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

draga djeco prvo vam zelim dobrodoslicu na ovaj forum

ha, ha, ha TATA
kick-ass
Na vrh
skale View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 12:17

fala TATA .. idem da probam

Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 19:38

Ako uspije to TATA kupit ću ti šarenu laž.

hehehehe

Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2005 u 19:40

Eh umalo da zaboravim, pa sato sliži ova stranica da se rješavaju problemi vezani za Divx

Ipak hvala

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.