Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - speedy   svaka čast
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

speedy svaka čast

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: speedy svaka čast
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2005 u 21:53

stvarno si brz prijatelju

Veliko hvala na LOST SE2  EP4

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2005 u 22:30
ovih dana mi brzo ide prevodjenje, bas bed sto nemam nist za prevodit do LOST s02e05 :(

BTW: probaj pogledati seriju Threshold(ili tako nekako) imas na torr***ima pa skini prvu epku i javi mi kakva, cujem da je vrlo dobro, u stilu x-filesa pa cu to prevoditi ako ima zainteresiranih
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2005 u 22:45

eto krenuh skidat pa javim,

Threshold.S01E01.HDTV.XviD.REPACK-CRiMSON

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2005 u 22:51
sam ti skini i posjeti http://titlovi.forumsplace.com/forum-33.html

tamo cemo ja i _Cox komentirati seriju i pisati kako prevodimo i tak :)
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2005 u 23:14
hej smile, idem skidati prvu epku, nemogu vise izdrazati  nemoj je gledati, imat ces titl na ovom sajtu za dva dana 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 00:51
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

eto krenuh skidat pa javim,

Threshold.S01E01.HDTV.XviD.REPACK-CRiMSON

kojom ti brzinom vuce? meni je na nevjerojatnih 2-5 kb/s a imam 768/160
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 00:57
speedy, hvala za savjet za Threshold, evo upravo skidam S1 E5. u moru novih serija tesko mi je odluciti sta da skidam obzirom da imam samo 3gb besplatno a tako mnogo dobrih stvari tamo negdje tako da je svaki savjet dobrodosao. meni se takodje dopala serija Supernatural pa ako negdje naletis probaj
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 01:01
probaj jos sa Prison Brake-om(Stexman radi na titlovima) i Rome je dobra serija
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 01:44

kojom ti brzinom vuce? meni je na nevjerojatnih 2-5 kb/s a imam 768/160

ja imam 364/64

sad kak skida preksutra ce se skinut,

meni ovisi kakvu vezu ima od koga skidam ak je brza veza npr 25kbs onda se skine serija za 2 i pol sata

skidam preko dc++

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 01:49
Originalno postovano od strane mad_smile mad_smile piše:

ja imam 364/64

sad kak skida preksutra ce se skinut,

meni ovisi kakvu vezu ima od koga skidam ak je brza veza npr 25kbs onda se skine serija za 2 i pol sata

skidam preko dc++

aaa, ti preko dc++, ja skidam preko azureusa
ne znam sto mu je, sve je bilo dobro do juce, tako ti meni svaki vikend sve bude usporeno a newsgrupe ne rade, sr***je, tesko sr***e

Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 23:35
uh bice tesko-prison brake i rome imam tek od sedme epizode a i threshold imam petu i šestu epizodu znate li gdje bih mogla potražiti prethodne epizode?  znam da puno tražim ali ih nisam skinula dok sam imala priliku pa sad moram ovako
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2005 u 23:36
Originalno postovano od strane sunshine_b sunshine_b piše:

uh bice tesko-prison brake i rome imam tek od sedme epizode a i threshold imam petu i šestu epizodu znate li gdje bih mogla potražiti prethodne epizode?  znam da puno tražim ali ih nisam skinula dok sam imala priliku pa sad moram ovako

http://www.mininova.org/
http://www.torrentspy.com/

ili se javi na mail: speedyos@gmail.com

Ažurirao speedy
Na vrh
Stexman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stexman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 00:05
Da vam preporučim jednu novu seriju, "Invasion" jako je interesantna,ali nemam vremena da je prevodim , jer ću posle Prison Break-a da radim Joey-a sezonu 2.
Na vrh
chalx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chalx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2005 u 21:30
Sutra cu da uploadujem engleske titlove za threshold, kao i nove za invasion i surface (takodje na engleskom).
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.