Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - extratitles.to
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

extratitles.to

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: extratitles.to
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 00:08
Jel se možete spojiti na ovaj po meni najbolji site za eng titlove? MEni neće već nekoliko dana a on mi je glavni za subtitlove?
Evo linka: http://extratitles.to/index.php
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 01:38
cini mi se da imaju nekih problema s MySQL bazom.

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
jugato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jugato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 16:17
stranica extratitles.to ti opet radi
Na vrh
jugato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jugato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 20:14
A sada na večer opet jo nema
Na vrh
Tarzan2k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tarzan2k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 20:34
I www.podnapisi.net su imali probleme nekoliko dana, sad podnapisi.net rade bez problema i mnogo bolje nego pre ispada. Možeš i tamo pronaći engleske titlove.
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 22:34
JA NEMOGU DA OTVORIM SAJT A MISLIM DA JE JEDAN OD BOLJIH ZA TITLOVE
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 22:52
Originalno postovano od strane Tarzan2k Tarzan2k piše:

I www.podnapisi.net su imali probleme nekoliko dana

podnapisi.net imaju cesto problema. prije 2-3- mjeseca u ono vrijeme kada na domacem webu nije bio nijedan sajt s hrvatskom titlovima pokusao sam se registrirat na podnapisi.net no nakon pola sata bezuspjesnih pokusaja odustao sam.
i cemu uopce regisrtacija  kao da ne dobivamo dovoljno spama:))

-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
Tarzan2k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tarzan2k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2005 u 23:41
Ako ti ne otvara stranice, pokušaj brisanjem cookija kojeg ti je stranica podnapisi.net napravila. Prije nekoliko mjeseci popravili smo bug, koji je to pravio. Kad izbrišeš cookie, stranicu če opet otvarati bez problema.

Registracija nije uspjela, jer smo imali čudne fonte na slikama, na kojih se vidi koda. Sad imamo više fonta i mislim da su svi prepoznavniji i neče više biti problema. Mislim, da če biti sad mnogo lakšije. E-mail, kojem češ se registrirati neče biti zloupotrebljen jer niko ne dobije nikakav spam. Preko 100.000 ljudi več se registriralo i ni jedan se nikad nije potužio oko tega.

LP

Ažurirao Tarzan2k
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 14:58

stranica mi se normalno otvorila

Na vrh
ajta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ajta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 16:21
A da mozda extratitles.to nije zatvorena pod pritiskom nekih filmskih kompanija u borbi protiv piraterije? Mislim da se to vec desilo nekim web site-ovima, kao sto je bilo sa livada.pondi.hr ...  Ako je tako, onda bas     za extratitles-om posto je bio najbolji.
One name we have
Na vrh
ajta View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ajta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 16:26

UUUH, ipak je proradila, barem za sad...

Ajd' nek je zauvijek 'vako.

One name we have
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 17:42
radi, radi fala bogu
Na vrh
gorazd65 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gorazd65 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 20:28
MYSQL error. Slovaci su otiąli na dopust
www.podnapisi.net
Na vrh
kosta zulu View Drop Down
Uploader
Uploader

sektor-network

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kosta zulu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2005 u 23:58

i ja mislim da su na odmoru

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,109 sekundi.