Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grafička kartica
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Grafička kartica

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Koja je grafička bolja
Izbor Glasova Statistika ankete
1 [50,00%]
1 [50,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Grafička kartica
    Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2005 u 16:43
Evo odlučio sam prmjeniti svoju staru grafičku pa me zanima koja je od ovih bolja.Stara grafička je Geforce4 Mx440 64mb DDR.
Firefox user
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2005 u 23:06
 a šta si zapeo za 9550?
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2005 u 02:16
a stvarno zašto 9550????
to je stvarno losa grafička i jedva da ti je išta bolja od nvidie koju si imo. za nekih 100-200kn vise nadješ 5 puta bolju bilo ATI bilo Nvidia.
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2005 u 09:19
Ostavite čovjeka na miru jer u nekim situacijama je i 200 kuna teško skupit.Naspram kartica od 1000 kuna normalno da je sranje,ALI nemaju ili neće svi tolike pare da daju za grafičku.I ako mu je ostatak kompa iz 2002. godine nema smisla da da veću paru kad će se kartica ionako ugušit u procesoru.Meni je recimo stari kupio X850XT,ali znam kako je kad čekaš da ti se kupi nešto bolje,a u kompu imaš sranje.

@rocky - to je kartica iz generacije moje prošle (FX5600U),a pošto je za 9550 ne bi bio mijenjo,nisam ni pratio,ali čuo sam da je sigurno jedan od boljih omjera cijene i performanse,a svaka je bolja od DX7.0 kartice koju sada imaš.Neću glasovat da te nebi sjebo,ali brijem da potražiš sapphire,najbolji su za ATi grafiku...

Ažurirao žile
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2005 u 14:03

ako je stvar love onda uzmi polovnu 9600xt za 400 kuna koja je barem duplo brža nego ova tvoja.i ja ti ne preporučam sapphire ne zato što sam negdje to pročito nego govorim iz isustva da je to govno od firme.samo reklama i ništa drugo.meni je riknila,moj prijatelju je riknila čak mi je i prijatelj koji radi u trgovini reko da ni jedna nije izdržala više od 1 i pol dana.njemu su se u trgovinu sve baš sve što ih prodao vratile.eto šta je reklama bug napiše i neke novine napišu brda i doline i onda se ispostavi da nije baš sve u reklami.

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2005 u 21:40
Hvala ti žile i tebi ILEŠOS nisam bas u nekim novcima pa cu jos malo razmislit oju cu upit.
Firefox user
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.