Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD rip - najbolji program???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD rip - najbolji program???

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD rip - najbolji program???
    Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 10:37
e ovako, vas iskusne u ovom području pitam koji je najbolji dvd ripper i koji može ripovat sve dvd-ove i orginale iz videoteka, hvala, neda mi se okolo tražit, vi najbolje znate
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 15:06
Za mene XILISOFT DVD RIPPER  I  1 CLICK DVD RIPPER. Ekstremno su jednostavni a kvalitet divX-a odlican !
Vladika
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 09:20
Šta mislite o  DVDDecrypter-u u CloneDVD-u?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 12:01
Pa to ti nisu programi za ripovanje ! Programi za ripovanje sluze da prebacis DVD u divX, a ovi koje pominjes su za kopiranje zasticenih DVD-a !
Vladika
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 18:53

Ako je za prebacivanje DVD u divx  najlaksei i midslim najbolji je

CONVERTER dvd to vcd SVCD  AVI

probajte odmah mozes i gledati ga kad ga prebacuje

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 20:06
Isti djavo kao i ovi vec navedeni. Namnozilo se ovih programa ,tako da je stvar ostala samo u ukusima !
Vladika
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 21:07

AUTO GORDIAN KNOT - NAJBOLJI

UOPĆE NEĆU RASPRAVLJAT

http://www.autogk.me.uk/

Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 09:55
   Što se tiče prebacivanja iz DVD u DivX najbolji ti je Gordian Knot (u prevodu Gordijev čvor, nadam se da iz istorije znaš o čemu se radi...), naziv mu nije baš daleko od istine, ali samo dok ga ne podesiš ( uputstva imaš gde hoćeš...) , nakon toga će ti raditi kao lud, jer dopušta štelovanja SVIH PARAMETARA!!! za razliku od drugih sličnih programa. Primera radi : ja sam uradio Povratak Kralja ( 3h i 15 min) na JEDNOM CD -u!!!!!!!!! i slika na DivX je odličnog kvaliteta.
    U vezi sa kloniranjem DVD -ja, po mom mišljenju najbolji je CloneDVD od Elaborate Bytes: http://files.elby.ch/download/SetupCloneDVD2.exe pa ako ti treba skini ga. Izuzetno je jednostavan za upotrebu a daje odlične rezultate. Naravno dozvoljava sva moguća podešavanja.
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 11:59
hvala vam dečki
Na vrh
qb0ne View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj qb0ne Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 17:47
za presnimavanje DVD iz videoteka najbolji program ti je DVDFab Express, program je jako jednostavan, ubaciš DVD i odabereš mjesto na disku i dalje sve radi sam, DVD-ovi su u kvaliteti kao i originalni samo što zauzimaju manje mjesta (4,7 GB), za uklanjanje reklama i drugih sranja iz DVD-ova koristite PgcEDIT, tko god gleda DVD na kompu preporučujem da si instalira DVDIdle Pro, program koji služi za micanje zaštite sa DVD-a, program radi u pozadini, a i utječe na radni vijek DVD-Roma. Sve programe možete naći na www.ddl2.com

qb0ne
Na vrh
nodi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nodi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 22:01

Originalno postovano od strane darije1 darije1 piše:

Što se tiče prebacivanja iz DVD u DivX najbolji ti je Gordian Knot (u prevodu Gordijev čvor, nadam se da iz istorije znaš o čemu se radi...), naziv mu nije baš daleko od istine, ali samo dok ga ne podesiš ( uputstva imaš gde hoćeš...) , nakon toga će ti raditi kao lud, jer dopušta štelovanja SVIH PARAMETARA!!! za razliku od drugih sličnih programa. Primera radi : ja sam uradio Povratak Kralja ( 3h i 15 min) na JEDNOM CD -u!!!!!!!!! i slika na DivX je odličnog kvaliteta.
    U vezi sa kloniranjem DVD -ja, po mom mišljenju najbolji je CloneDVD od Elaborate Bytes: http://files.elby.ch/download/SetupCloneDVD2.exe pa ako ti treba skini ga. Izuzetno je jednostavan za upotrebu a daje odlične rezultate. Naravno dozvoljava sva moguća podešavanja.

Gdje se može naći kvalitetno pojašnjenje, jer sve što ja nadjem je ne definisano dovoljno i imam problema, Za mene je Auto Gordian Knot jer se lahko sve podešava a rezultati su u poređenju sa ostalim odlični!!!!

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2005 u 02:28
Probaj ovde. Nađi uputsvo za GK koji imaš:
http://gknot.doom9.org/
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 10:33

ripovao sam troju 9 sati (3h filma) i ispalo je odlično, zanima me kako da sad stavim titlove u film, tj. kako da napravim titlove za ta dva fajla (1cd =700MB, 2cd=300MB)

probao sam sa SubRip_1.30_Beta ali nekužim, može mi netko objasnit?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 14:27
U oviru programa Subtitle Workshop imaš sve potrebne opcije za tvoj problem. Ukratko. skini prvo ovaj program ( ako ga već nemaš) http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw
Drugo, nađi negde prevod za Troju na 2 CD, i u ovom programu ih spoj da napraviš jedan fajl. Zatim ćeš u opcijama SW naći deo koji se bavi deljenjem fajla sa prevodom: Tu podesiš da ti prvi prevod bude dužine kao I cd (700MB) a drugi deo (300MB). Lako je, snaći ćeš se... 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 14:30
Zaboravih da ti kažem da ovaj program ima i srpski jezik ili ako ti je bolje hrvatski, pa ćeš se sigurno snaći...
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 14:49
e darije puno ti hvala
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 16:04

napravim sve kako ide i u prvom dijelu filma mi dobro počne i kad dođe do pola dijela onda više nema titlova, sve sam probao i neide, imaš kakvu ideju?

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 16:28

evo uspio sam, prije sam uzo titlove za cd1 i cd2 pa sam ih spojio pa ponovo rastavio po mom filmu, a sad sam uzeo jedne cijele titlove i rastavio ih prema mom filmu i sve radi.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 20:15
Bravo momče. Pa vidimo se na SP u Nemačkoj...
Još ako budemo u istoj grupi.....
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 21:05
Da još da i BOSANCI  prođu pa smo onda na konju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,129 sekundi.