Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Neka nova kombinacija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Neka nova kombinacija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Neka nova kombinacija
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 21:35
Već dvije godine imam instalirano ffdshow, divx 5,1 pro i ac3 filters. Ima li neka nova (bolja) kombinacija jer iako s ovom dosadašnjom kombinacijom mogu bez problema gledati sve divxe, ipak mi neke *.wmv fileove neće pokrenuti. Čujem da je k-lite pack dost doba. Što predlažete?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2005 u 23:41
K lite je ok... iako ima i boljih
pazi da ne nakrcas sa previse codeca kompjutor jer ce se inace poceti dogadjati nezeljene stvari... znam iz vlastitog iskustva
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2005 u 07:58
Tim koji dobija se ne menja. FFDshow je dobar u odredjenim verzijama. Imao sam super rezultate sa nekim verzijama a sa nekim su mi player-i zakucavali. DivX 5.1 pro ti treba samo ako radis encoding, ovako ti i ne treba jer ffd ga instalira. WMV format je mislim podrzan ako instaliras mediaplayer 10. Ja licno instaliram paket sa najosnovnijim kodecima pa onda quicktime i Media player. Toliko!
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 11:43
 Ja sam batalio k-lite codec pack jer mi sjebe pleyer.  Konkretno,  MV2 plejer.
inace, prvo instaliram neki prastari 3.11 alpha  codec  zbog nekih starih filmova,  a zatim i najnovije codece - 5.11 i  ac3 filter.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
CMIBOR View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CMIBOR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 15:50
k-lite kodec pack ti je najbolji---na njemu ti je sve što to treba i playeri i encoderi i sva ostala...hm
Jedino što je ovdje jasno jest da ništa nije jasno....
Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 18:40
ACE Mega CoDecS Pack
kick-ass
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 20:48
K-LITE i zavrsio si posao !!!

Ažurirao Vladika
Vladika
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 00:18

Stavi Codec Pack All in 1 v 6.0.2.7 i vidjet ćeš da sam u pravu.Pozdrav od majstora za codece.

NO PROBLEMO
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 07:18
http://www.cole2k.net/
Advanced izvedba je 16mb ali radi kao zmaj ako imas masinu za to. Sve najnovije su ugradili tako da mozes probati. Ja nisam imao problema.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.