Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DOKUMENTARCI UZ SLOBODNU DALMACIJU
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DOKUMENTARCI UZ SLOBODNU DALMACIJU

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DOKUMENTARCI UZ SLOBODNU DALMACIJU
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 17:15
E jel ima neko spisak sta je sve u Hrvatskoj izaslo izaslo uz pomenuti list ,i da mi kaze neke male karakteristike , jel ima sinkronizaciju , ko je pravio te dokumentarce i sve sto bi jos bilo zanimljivo ....
hvala...
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 22:40

Izaslo ti je jos, otprilike, nesto ovakvo (ne samo uz Slobodnu, nego i uz ostale dnevne listove:

6 DVDa Zivotinjske Enciklopedije

8 DVDa o Drugom Svjetskom Ratu

5 DVDa Body Health: Cindy, Masaza, Yoga i slicno

Dekodirani DaVincijev Kod

Andjeli I Demoni

Cudne I Smijesne Zivotinje

5 turistickih DVDa: Rim, London, Toskana, Egipat i Grcka

Jutarnji je pokrenuo jos jednu kolekciju o zivotinjama, ovoga puta sa Animal Planeta, izasla su dva DVDa: Zivot S Tigrovima i Orke, Ubojice Koje Znam. Planirano ih je 11.

Slobodna je bas zapocela sa serijalom o Prvom Svjetskom Ratu, tek je izasao jedan disk. Sve ce biti koloru.

Koliko znam, ima jos puno toga u pripremi, ne znam tocno sto...

Svi DVDi su sinkronizirani na hrvatski, neki imaju i mogucnost slusanja na engleskom. Vecima ima hrvatski titl, neki i srpski i slovenski pa i makedonski.

Mislim da nisam nista ispustio, ako jesam, slobodno se nadopisite...

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 22:49
Jos jednom hvala za tvoj trud sto si sve ovo ispiso , ali samo mi reci ti si mi prosli put spominjao da su ovi dvd-i koji izlaze uz SLobodnu Dalmaciju losi , da nesto nevalja pa mi reci u cemu je problem ...
i da , Jutarnji radi Discovery i Animal planet dokumentarce , a u cijoj su reziji ovi Dalmacijini ???
I samo jos nesto , jel mozes da mi skeniras jedan cover , ako imas originale i da ga uploadujes ovde negde ,skino sam sa mreze Nazis-The Occult Conspiricy ali nigde nemogu naci omot da ga stampam pa bi ti bio veoma zahvalan

pozzzz
Na vrh
yogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 01:39
Ako te zanima koji su sve filmovi izašli na DVD uz Slobodnu Dalmaciju kao i uz Jutarnji, Večernji i Novi List možeš pogledati na http://www.tisak.hr/
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 03:02
Jos jedno hvala ...
Na vrh
arh-andeo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj arh-andeo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2005 u 23:48

Neki diskovi su nekako cudno napravljeni, sa nekim greskama u slici, ili se tesko ucitavaju, ili preskacu. Nije nista ozbiljno zbog cega bi trebalo odbaciti disk, ali zna biti iritantno ako se po ekranu stalno pojavljuju kockice dok gledas.

Ne znam tko je to sve rezirao i snimao, mogu provjeriti pa kasnije napisati.

Sto se tice covera, uploadati cu sve sto imam ali to nece biti bas odmah, posto radim cijeli dan pa nemam bas pretjerano vremena za komp, ali potrudim se!

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2005 u 02:43
arh-angeo napisao
Citiraj Sto se tice covera, uploadati cu sve sto imam ali to nece biti bas odmah, posto radim cijeli dan pa nemam bas pretjerano vremena za komp, ali potrudim se!

Nemoras zuriti , no moga bi samo onaj jedan za pocetak staviti ako ti nije frka , Nazis:Occult Conspiricy ...
Ja cu uploadovat 4 covera koja imam , Plot to kill hitler, Nefertitit,Kennedy,Neandertalci ...
E da jel zavrsena prica sa Discovery-jem i Jutarnjim kad si ovi poceli da izdaju Animal Planet ili ce se nastaviti ...
ima tu sjajnih prica sa Discovery-ja, ponekad se zapitam sto su pustili u prodaju neke glupave price a ove fenomenalne nisu . . .
u svakom slucaju hvala jos jednom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.