Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potrebno za skidanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potrebno za skidanje

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potrebno za skidanje
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 17:19
Jel mi može tko objasniti kako i pomoćo kojih programa da skidan igre itd.

I ak može linkove.
Normalno imam brzu vezu.

Hvala
Na vrh
malizmaj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj malizmaj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 08:39
Mozes pomocu nekog P2P programa kao sto je Emule, EDonkey....

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 10:33
ili možda p2p kazaa
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 12:47
Ili dc++
Na vrh
euforia View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj euforia Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 17:46
Uzmi DC++, malo je zajeban dok ga ne skužiš al poslje ti je jebeno. Jedan je od rijetkih P2p programa koji ne skidaju kojekakve zaraze, npr. neki dan sam išao onak iz fore skinut i instalirat kazaa-u i pokupio sam smeća za ne povjerovat. Mogao bi čak reći da je DC++ najsigurniji (govorim iz svog iskustva). Javi na PM ak ti još nešto treba u vezi toga.
Pozdrav.
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 17:58
Bittorrent, Limewire
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 18:02
ma torenti su sranje nemogu skidati brže od 4-5 kb a imam adsl

Ažurirao božo
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 18:02
Ili ja neznam skidati
Na vrh
SpeedySaky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SpeedySaky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 07:50
Što se tiče p2p ja mislim da je kazaa najgori za skidanje,a što se tiče torrenta,nije bit u vrsti konekcije,nego koliko je seedera aktivno na netu,tak da ti nekad neće uopće skidat,a nekad će skidat abnormalno brzo,ovisi kakve si sreće.Preporučam dc++,shareazu i e-donkeya koje i sam koristim,shareaza je najlakša za koristit,a dc++ najgori,po meni pa tko se gdje nađe,samo naprijed.Svaki od programa ima ugrađeno traženje,a na http://thepiratebay.org/ imaš torrenta koliko hoćeš i samo traži.

Ažurirao SpeedySaky
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 07:58
Kod mene bittorrent ide 10KB/s, max 15, tak prek noći kad ostavim.
Na vrh
Skums View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Skums Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 16:33
Nema do programa DC++a. Na njemu se nađe sve što ti srce poželi. Jebeš ti sve one kazaa i ostala sranja.
...under a pale grey sky
we shall arise
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2005 u 21:48
evo upravo potaknut vašim pričama aninstalirah kazaa-u i instalirah edonkey
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 17:36
Instaliro sam DC++ i nemogu niš skinuti u čemu je kvaka?
NO PROBLEMO
Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 19:24
kazaa i dc++ su najbolji,,(za one koji ih znaju upotrijebiti zorane)
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 20:44
I ja imam isti problem s dc++ nemogu skidat nista
moze netko pojasnit u cem je problem
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 22:14

još dva sata i počinje novo-obračunsko razdoblje za sve a tako i za nas,  max-adsl korisnike

to pišem jer sam se za 11mj prebacio sa 512mb na 2gb

Ažurirao J.U.R.A.
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 22:43
A ja se jednu caku prebacio na iskon pa imam 2 mjeseca flat

Ažurirao božo
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 22:45

kak si se prebacio na iskon kad si bio na maxadsl-u, ne kužim

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 22:50
Ljepo
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Listopad/Oct.2005 u 22:51
Prebacis se na iskon i dobijes kao novi korisnik 2 mjeseca flata ali neplačaš ni kune više nego na t-comu
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.