Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Legally Declared Dead (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Legally Declared Dead (2019)

Legally Declared Dead

Legally Declared Dead (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Kim-Wai Yuen

Glavne uloge:

Isabella Chan
  >  Receptionist A
Felicity Chan
  >  Bar Restaurant Waiter A
Tsang Ling Cassandra
  >  Bar Restaurant Diner
Grace Chan Man Wai
  >  Psychology Student B
Wai-Ho Auyeung
  >  Cheung, Kin-Lo (as Au Yeung Wai Ho)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Legally Declared Dead (2019)
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 18:05
Vrlo provokativan i primamljujuci sinopsis.Hvala za prevod.Gledam ovo.
Na vrh
Kardiovask. Terorist View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kardiovask. Terorist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 20:38
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:06
Originalno postovano od strane Kardiovask. Terorist Kardiovask. Terorist piše:

Postoje i japanska
https://www.imdb.com/title/tt0257844/
i korejska verzija ovog filma.
https://www.imdb.com/title/tt1193490/

Korejsku je preveo kolega  bgvracar.
https://titlovi.com/titlovi/?prijevod=geomeun+jip+aka+black+house

Hvala KT, na informacijama. Međutim, japanski i ovaj kineski su adaptacije istog romana. Jedini rimejk u ovoj priči je korejski, koji je odličan ( hvala bgvračaru na odličnom prevodu, zahvaljujući njemu sam ga i odgledala).  Dakle, ovaj film nije verzija filma, već je verzija romana koji je napisao japanski pisac Yusuke Kishi. Dakle, nije rađen po filmu nego po romanu. Dok je korejska verzija rimjek japanskog iz 1999. godine. Tako da bih ja ovaj film ipak posmatrala izolovano, jer postoje razlike između rimejka i adaptacije. Eto malo da upotpunim info Smile Tongue Ako je to bitno uopšte Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:19
Koji je najbolji od ova tri.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:22
A sad se setih, korejski film sam gledao na slovenackom koji znam.Prvih sat filma je fenomenalan, posle su zasrali dibidus sa horror demonskim preterivanjem...
Nisam znao da je ovo po romanu radjeno.
Pogledacu preostala dva....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:25
A sad se setih, korejski film sam gledao na slovenackom koji znam.Prvih sat filma je fenomenalan, posle su zasrali dibidus sa horror demonskim preterivanjem...
Nisam znao da je ovo po romanu radjeno.
Pogledacu preostala dva....
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:27
Jedna ispravka ovo je hongkongski film a ne kineski , jer postoji znatna razlika izmedju ..ove dve kinematografije.Sad jest da je Hongkong u Kini ali ipak

Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:34
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Koji je najbolji od ova tri.

Ja lijepo napisah nema tri nego dva i jedan ovaj. Tongue Japanski je klasik. korejski ima Jung-Min Hwang-a, jednog od mojih najdražih korejskih glumaca. Neću ništa da kažem protiv njega Big smile A kineski ima Wong Chau-Sang-a. Tako da treba uživati u filmu i dobroj glumi. "Koji je bolji", za mene je kao filmofila ove kinematografije potpuno irelevantno, posebno kada filmovi kao glavne adute imaju ovakve glumce. 
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 21:36

Jedna ispravka ovo je hongkongski film a ne kineski , jer postoji znatna razlika izmedju ..ove dve kinematografije.Sad jest da je Hongkong u Kini ali ipak

Ma nebitno skroz. Meni makar Smile
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 22:12
Sta si zapela sa kinezima hongkong!!!
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 22:42

Sta si zapela sa kinezima hongkong!!!
Jao čovječe, to ti je sve kineska kinematografija. Embarrassed Ouch
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2020 u 23:52
Prijevod je uradila shiba87 👍
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.