| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Armomurhaaja (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Armomurhaaja (2017)Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 23:49 |
|
Prijevod je najavio adm1r ⚡
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 175 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2018 u 17:42 |
|
Pre svega bih se zahvalio adm1r-u na prevodu za ovaj film. I ne samo za ovaj film nego i one ostale i ne samo njemu nego i ostalima koji prevode. Ne bih sad da nabrajam. Ali isto tako bih se dodatno zahvalio na prevodima za neameričke filmove tj. i za neke druge kinematografije. Kao npr u ovom slučaju finska kinematografija. Baš sam sinoć odgledao ovaj film i zaista sve pohvale. A veče pre sam takođe gledao finski film 8 pallo. Finska kinematografija je zaista dobra. Pohvalio bih i glumu glavnog glumca u ovom filmu.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2020 u 19:54 |
|
Film koji nema zivota u sebi, osim usiljenog histerisanja sitnog lokalnog lopovcica povremeno i to da bi se razbila monotonija prezentovanog.Opet, ovo i nije film o zivotu nego o smrti ali mi jednostavno nije bas prijao.Finci su kao narod u svom izdvojenom, jedinstvenom fazonu i to postujem i dopada mi se.Dopada mi se i njihova drzava, uredjenost, priroda ali filmsko izrazavanje, na njihov nacin, teze konzumiram.Imam jos par filmova spremnih, pa cu videti za dalje.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |