Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Titl za DUKE OF HAZZARD??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Titl za DUKE OF HAZZARD??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MCOxX View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MCOxX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Titl za DUKE OF HAZZARD??
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 00:56
Da li je moguce da nema titla za ovaj film???
Na vrh
Sale87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2005 u 21:38

I MENI ISTO TREBA TITL ZA OVAJ FILM

Na vrh
MCOxX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MCOxX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2005 u 17:49
Odustajem!~!~! Na kraju cu sam da napravim titl.
Ali siguran sam da on vec postoji, posto ima divx sa prilepljenim titlom (ali ja nemogu da nadjem taj divx)...
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 09:07
neznam da li ste ga nasli ali ja ga imam  ako treba javite se na tagomi1@yahoo.com
Na vrh
sunshine_b View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 10:02
zar ova stranica nema admina  da uputi ljude kako da postave titl na ovu stranicu da time bude dostupan svima a da ne zatrpavamo ljude molbama da nam salju na mail.
Na vrh
MCOxX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MCOxX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 13:31
Upravu je covek.. Ja sam ranije stvio nekoliko titlova (pre mozda 3 ili vise meseci)ali sada nema sanse. Zipujem i sve to ali nece da ga stavi. Imam dosta titlova za nove filmove i dosta sam ih slao ljudima na mail, ali kapiram da bi i meni i ljudima kojima trebaju ti titlovi, kojih ovde nema, bilo mnogo lakse kada bih uspeo da ih okacim ovde.
Ako neko zna gde gresim neka kaze.....
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 19:18
evo bas sam sada napravila upload titla Cinderella Story onako , bezveze, samo da vidim ide li. i kako vidjeh, bez problema. ispunis sve kako pise, posaljes i dobijes zahvalu za upload ali moras kliknuti refresh da bi mogao vidjeti titl na listi. mislim,velika je steta kad imas nove titlove da ih nemozes okaciti. ja vise nemam strpljenja pisati spiskove filmova za koje mi treba titl. zelim ti srecu sa uploadom i jedva cekam da vidim sta sve od titlova imas da nam ponudis. mozda se nadje nesto i za mene
Na vrh
MCOxX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MCOxX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2005 u 21:36
Evo i ja sam sada probao da postavim titl za Deuce Bigalow European Gigolo, samo sto se meni ne zahvale nego kaze da fajl mora da bude u zip ili rar formatu(naravno titl sam zipovao).
Tako da sunshine_b ostavi spisak titlova koji ti trebaju i mail na koji da ti ih posaljem (naravno ukoliko ih imam)
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sunshine_b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2005 u 13:33

pa da pocnemo:

El Alamein
Inside Deep Throat
Must Love Dogs
The Brothers Grimm
Bionicle 3
Happy Endings
The Devils Reject
Wedding Night
Today You Die
Fever Pitch
Dungeons And Dragons 2
Confession Of An American Bride
The Fallen Ones

plus serije
Afterlife
Supernatural

za sada toliko

p.s. naravno zaboravila sam da stavim The Dukes Of Hazard i Final Fantasy VII

Ažurirao sunshine_b
Na vrh
Mitric View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mitric Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2005 u 11:45

Za sunshin_b

A i za ostale

Imam titlove za

The dukes of Hazard , Dungeons and Dragons 2 , Fever Pitch , The Brothers Grimm .

Pa izvolte se javiti na tagomi1@yahoo.com ako vec niste nabavili

Pa ovako je zanimljivije a i onda ako nije ovako sta ce nam forum , mozda gresim

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.