Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem s PS4
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem s PS4

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem s PS4
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 21:04
Imam problem sa slikom kada upalim PS4...
Konzola radi i čuje se zvuk, međutim nema slike... Samo onaj kavadratić u kojem piše da nema signala i odbrojavanje... Zna li netko kako da to "popravim"?
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 21:44
Nemam toliko iskustva s konzolama (ali je donekle problematika kao kod PC), no ja bih prvo probao promijeniti kabl... To je, ako se ne varam, HDMI.
Valjda imaš još neki negdje pri ruci?

Ako nije to, onda treba tražiti druge razloge - kao što je npr. sam priključak za HDMI na PS4.
Usput, to što se čuje ne mora značiti da radi. Ali prvo probaj ovo.
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 22:11
Možda ovako?

Ovde je valjda isti problem kao kod tebe, ali je rešenje koliko vidim isto kao kod ovog gore.

Ažurirao Hogar Strašni - 07.Studeni/Nov.2020 u 22:38
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:09
Hvala, moguće da je do kabla... otići ću u ponedjeljak do trgovine kupiti novi (sutra napokon izlazim iz izolacije)... ako ne, probat ću ponovo uz pomoć tog videa, mada sam već pokušavala..
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:11
muž ono radi vani?LOL

bacis ps4 ili pošalješ nekom seljaku tipa admira i kupiš gejmerski komp+ xbox one kontrolerLOL

nije jeftino riješenje ali pali 100 postoLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:13
a osim toga sad izlazi i petica..tko će se zajebavati s četvorkomLOLLOL
Na vrh
runawaySB View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj runawaySB Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:29
Na žalost nemoguće izvedivo, mužu je igranje igrica bacanje vremena... jedva smo ga nagovorili na ovu četvorku ( prije godinu dana kad je sin završavao 1.razred i kad sam mužu javila na posao da će proći s pohvalnicom, njegova reakcija je bila :"A u pi.mat. sin će mi proći s pohvalnicom, sad moram kupiti PS4"... naravno kolege su ga zbunjeno gledale LOL )... naravno, više smo taj PS željele kćer i ja, nego sin 

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:44
Zaslužio je. Clap
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:47
moraš naučiti prodati foru mužu..LOLLOLkomp malome da uci na njemu, da ne bude "retardiran" kao oni što znaju samo fb i ne znaju koristi google nego po fb pitaju kad im ide bus..LOL ulaganje u budućnost i tak toLOL
A vala ne može ozbiljno učiti na nekoj kanti i tak toLOLLOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 23:53
Nego šta, nego zaslužio... LOL

E, da... mislim, glupo je pitanje... ali jeste li sigurno provjerili sve HDMI ulaze na TV-u? Ili ono "source" na daljinskom?

Mada nije isključeno ovo što he Hogi postavio?
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2020 u 14:55
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

bacis ps4 ili pošalješ nekom seljaku tipa admira

Ja se neću buniti, od viška glava ne boli :)
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2020 u 22:49
grin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,360 sekundi.