Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koko-di koko-da (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Koko-di koko-da (2019)

Koko-di koko-da

Koko-di koko-da (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterij, komedija, fantazija, horor

Trajanje:

89 min

Režija:

Johannes Nyholm

Scenarij:

Johannes Nyholm

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Koko-di koko-da (2019)
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2020 u 01:50
Prijevode su uradili ivannis i adm1r 👍
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 00:06
Ovaj morbidno sadisticko metafizicki film moram da pohvalim tj. dobro da ga je Svedjanin napravio ali moram reci i da nisam bas nesto uzivao gledajuci ga.Zasto?Eto tako.Davio me je u odredjenim momentima.Hvala translatorima na trudu.
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 08:53
Ne bih mu dodelio sve te epitete, film je jednostavno težak jer se bavi psihološkim mapiranjem najteže situacije koja ljude može da snađe, za koju leka nema, postoji samo suočavanje.

Bizarnost naslova i onih zečjih maski pomažu gledaocu da to "filmski" svari. Odličan film.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 15:03
Reditelj je ovde iskoristio neke ideje svojih mnogo poznatijih kolega.Ja to ipak ne bih voleo da nazovem kradjom jer upravo te stvari i dizu kvalitet(kakav takav) ovog filma.Mada ...
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 20:27
Pojma nemam šta je režiser hteo, mada bih voleo da ga pitam kako je postigao tu psihološku preciznost da upakuje u film.
Ne znam ni na koje filmove misliš, Memento možda, meni ovako savršen prikaz psihološkog raspada i kakve-takve katarze ne pada na pamet.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 21:08
SPOJLER ---- Pa na primer u startu, ona smrt deteta sa naknadnom ocekivanom krizom braka i odlaskom u vukoyebinu, asocira na Antihrista Trirovog.Asocira ali po kvalitetu izlozenog ne dopire.Ima jos nesto, medjutim ovo nije toliko bas vredno, da bi se o njemu duze diskutovalo.
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 21:58
Da, vidiš, Antihrist, uopšte ga se nisam setio. Svaka čast, eto meni noćas repriza :)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2020 u 22:28
Originalno postovano od strane Filaret Filaret piše:

Da, vidiš, Antihrist, uopšte ga se nisam setio. Svaka čast, eto meni noćas repriza :)

Haos vlada!!!
Na vrh
shiba87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj shiba87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2020 u 13:04
Jako lijep film. Svaka čast reditelju, koji je od ovakve teme napravio jedan tužan, ali ipak optimističan film. Ideja je već postojala u Antihristu, ali film nikako nije užasan. Naprotiv, jako je utješan i bajkovit. Reditelj je transformisao patnju glavnih likova i dokazao da je bol, na žalost, najbolji kreator ljepote. Jako mi je drago što sam ga odgledala. Hvala na prevodu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.