Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Too Old To Die Young (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Too Old To Die Young (2018)

Too Old to Die Young

Too Old to Die Young (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nicolas Winding Refn
, Ed Brubaker

Glavne uloge:

Miles Teller
  >  Martin
Celestino Cornielle
  >  Celestino
Nell Tiger Free
  >  Janey
Augusto Aguilera
  >  Jesus
Cristina Rodlo
  >  Yaritza
Gino Vento
  >  Jaime
Manuel Uriza
  >  Alfonso
Chris Coppola
  >  Melvin Redmond
Hart Bochner
  >  Lieutenant
Joanna Cassidy
  >  Eloise
Jimmy Gonzales
  >  Devante
Dereck Smith
  >  Raheem
Kegn Matungulu
  >  Nino
Victoria Park
  >  Carrie
Carlotta Montanari
  >  Magdalena

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Too Old To Die Young (2018)
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2018 u 05:29
Too Old To Die Young (2018–)

Žanr:

Crime, Drama

Uloge: 
 William Baldwin, Celestino Cornielle, Nell Tiger Free

Jezik: engleski

Radnja:

Serija prati policajca koji se nađe usred kriminalnog podzemlja sa jakuzama, ruskom mafijom i meksičkim narko kartelima...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2019 u 02:09
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2019 u 22:07
Seriju prevodi adm1r 👍
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2019 u 12:58
Serija prevedena
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2020 u 02:26

Prvo da se zazhvalim na prevodu.

Odgledao sam prvu epizodu i zadovoljan sam viđenim. Refn je, sudeći po prvoj epizodi, snimio seriju koja je ekstrakt svega onog što je ranije radio. Da li je prvi utisak varljiv ili ne znaću uskoro.
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2020 u 09:29
Ko ne traži da mu se sve sažvaće, objasni i logički poređa, neka nađe nekih pola dana vremena da, bože me prosti, izbindžuje ovo remek delo. Ko voli, sigurno neće zažaliti.

Deset epizoda, koje iz nekog razloga nose nazive tarot karata, dvadesetak "većih od života" likova, slika sveta čas mučno realistična, čas do ivice kiča stilizovana, vinjete koje po bizarnosti stoje rame uz rame sa Tvin Piksom, relativizovanje morala i brutalno nasilje kao put do pročišćenja... Što bi rekao jedan moj prijatelj, ovo nije film, ovo je magija.

Dugi kadrovi, statični i bezizražajni likovi, enterijeri u kojima dominiraju široke pastelno obojene površine, po minut čekanja da se nastavi neki ionako trivijalan dijalog, dugo trajanje epizoda, sve su to razlozi da se ovo ne preporučuje gledaocu koji je u žurbi i nestrpljivo čeka da se nešto konačno desi.

Poslednja polusatna epizoda mi nekako visi, kao da je nakalemljena. Doduše, tu nam čarobnica Dijana (rimska boginja lova) objašnjava da dolazi svet u kome će "samo neki imati sve, a većina neće imati ništa", gde će se slaviti neznanje, poroci i nihilizam, ali možda je moglo i bez toga. Ili nam je jasno stavljeno do znanja da žene kako znaju i umeju moraju da spasu ovaj svet.

Čestitke Admiru za prevod. Clap

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2020 u 22:02

Nema se šta dodati prethodnom komentaru osim da se Refnovo drugovanje sa Hodorovoskim višestruko isplatilo. Bukvalno smo svi na dobitku, prvenstveno gledaoci poput mene uključujući i pomenuti dvojac. Dugo sam bio u dilemi zašto je Refn napravio zaokret u svom filmskom izrazu. Pitao sam se a onda se odgovor sam ponudio na početku dokumentarca o Hodorovskom kad se reditelj istog, Pavič, sudario sa Refnom na vratima. Hodorovski je moralni pobednik čiji je uticaj na film, i pop kulturu uopšte, nemerljiv. Refn je u seriji uspeo samo jedno što Hodorovski nije mogao, skupio je pare i prikazao čitavu galeriju likova koji se teško mofu opisati, treba ipak to videti. Od šefa pandurske stanice koji parira montipajtonovcima do ekstremno nasilnih likova i njihovih mutnih i bizarnih rabota.

Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2020 u 14:52
Pogledao sam nocas prvu epizodu ovog desetodelnog filma, kako ga je Refn vec osmislio i moram iskreno da kazem, da nisam trepnuo.Vizuelno, zvucno, nacin glume.Da ne duzim nakon starta ali skoro ne videh nesto ovako cudesno dobro.Inace, Refna obozavam.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2020 u 19:01
Ono sto rekose prijatelji sa foruma u komentarima iznad, sve stoji.Ja bih jos dodao i moj utisak.Hmmmmm.Tesko je recima docarati vidjeno.Obavezna lektira.Sa svakog.Zasto?Eto zato jer se ovako nesto veoma retko moze doziveti.Ovo je umetnost.Ovo je vizuelna magija, ovo je audio psihodelija, ovo je krvavo surovo, ovo je perverzno, ovo opcinjava.Refn je ovim sam sebi postavio tako visoke norme, da se malo bojim, da sa ovim ne sagori u kasnijem stvaralastvu.Najiskrenije se nadam da nece a u tom slucaju postaje legenda ove umetnosti ako to vec sada nije.Gledajte ovo u osami, bez ikakvog ali ikakvog, ometanja sa strane.Samo tako mozete potpuno uroniti u ovaj vrtlog i doziveti uradak na pravi nacin.Hvala na prevodu
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2021 u 14:25
Ok mi je sve maltene sve, ali po mom misljenju stavrno preterase u velikom broju scena sa duzinom trajanja koje po mom misljenju nisu bitne. To me podseti kao da gledam pozorisni komad ili su se igrali sa metrickom montazom, i to mi bar trenutno nije za seriju od deset epizoda, od po sat i po . Ali stvar ukusa,
Na vrh
alterego View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alterego Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2022 u 20:14
Žao mi je što mi tv ima samo ubrzanje do 32, jer ovu seriju treba gledati sa ubrzanjem od barem 64 koliko je spora
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2024 u 22:58
Pogledacu ovo. Nicoals ume da se izgubi u svom ego tripu sa sporim kadrovima. Oni su za mene imali opravdanje u Vanhala rising. Odkad je otisao u Usa , sledi njegov pad. Drive mi je slab film a onaj Only good forgives je sranje kakvo se retko srece. Od tad ga nisam dalje pratio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.