| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mortuary Collection (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mortuary Collection (2019)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2020 u 23:54 |
|
Prijevod je najavio KrazyM ⚡
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2020 u 15:29 |
|
Opis je loš. Nakon još jednog sprovoda, pogrebniku se javlja mlada djevojka koja želi prihvatiti posao pomoćnice. Da bi joj objasnio očemu se tu zapravo radi, pogrebnik će joj ispričati tri naoko nepovezane priče, a ona će uzvratiti četvrtom. Naravno da postoji i peta priča, a to je ovaj film. Izvrsno smišljeno, izvrsno odrađeno, svaka priča je horor s obratom. Ne shvaćam kako je ovaj izvrsni film prošao ispod radara i nitko ga nigdje ne spominje. Jedino što u filmu nedostaje je Vincent Price, no on je pokojni pa eto. Djecu u krevet i potom gledati pod obavezno. Ne po danu! |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 19:22 |
To je to.Sve si rekao tj. umalo pa sve a ja cu da dodam.Film treba videti jer ima onu staru neprevazidjenu old school zicu alliii filmu nije potrebno to, da zastupa u raspodeli uloga rasnu ravnopravnost(ne previse) jer se to ne uklapa sa temom i atmosferom, meni.Ne bas ogromno ali film je prosto osvezenje.Zadovoljan sam sto ga videh.Hvala na prevodu |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |