Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Transporter 2
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Transporter 2

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sale87 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Transporter 2
    Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2005 u 14:05
Treba mi titl za Transporter 2.Ako neko ima neka posalje na lukicslavisa@hispeed.ch
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2005 u 18:10
e kakav je snimk koje IZDANJE     TS   TC   CAM   SCREENER
Na vrh
Sale87 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sale87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2005 u 21:54

ovako tacno pise

The.Transporter.2.DVDRIP.XviD.avi

Pa ako mozes da mi pomognes unapred hvala

unapred hvala

Na vrh
celo43 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj celo43 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2005 u 23:05

Meni takodjer treba prevod za isti film... Ako ko ima nek posalje na celo43@gmail.com

Na vrh
celo43 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj celo43 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 23:17

Ima li iko titl za transporter 2?

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 19:41

i ja bi titl 

malicita@net.hr

Na vrh
jugato View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jugato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2005 u 16:26

pa i ja bih imao

jure.fidler@siol.net

Na vrh
korisnikdivx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korisnikdivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:21

Također ako netko ima molio bih da mi pošalje .....

0gazda0@gmail.com

Hvala !

Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:40

isto

deki13@vodatel.net

hvala

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korisnikdivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 20:53

transporter.2.ws.dvdrip.xvid-crntv ,  ako neko možda ima za ovu verziju nisam čitao :(

isti mail !

Hvala !

Ažurirao korisnikdivx
Na vrh
Deporovac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Deporovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 21:03
Imam DVD Transporter 2. Prije dva dana Uvezen. Zabranjeno mi je da ga jos sirim dalje ali cu ga uskoro poslati za Hr.
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 21:18
Originalno postovano od strane korisnikdivx korisnikdivx piše:

transporter.2.ws.dvdrip.xvid-crntv ,  ako neko možda ima za ovu verziju nisam čitao :(

isti mail !

Hvala !

jel onaj ne paše što sam ti poslao

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj korisnikdivx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2005 u 21:44

Nažalost ne , ali svejedno hvala

btw. trebam za verziju :   transporter.2.ws.dvdrip.xvid-crntv

Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2005 u 12:01
Ljudi, naucite da podesite titl, nije to nikakva nauka. Cim ste na ovom forumu, niste kompjuterski nepismeni...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.