Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Super DVD Creator
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Super DVD Creator

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bambayay982 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Super DVD Creator
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 10:16
Jel ima neko crack za Super DVD Creator. Ako ima nega ga posalje na bambayay@gmail.com. Hvala unapred!
Sasha
Na vrh
jar jar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jar jar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 21:59

AKO NETKO IMA NEKA I MENI POSALJE  JOWOOD@NET.HR

HVALA

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 02:04
Iskopirajte ovu adresu, ali pre toga proverite i AntiVirus i AdAware zaštitu koju imate. Ili mi jednostavnije, kažite za koju verziju vam trebaju serijski brojevi.

http://crackspider.net/search.shtml?q=Super+DVD+Creator& x=36&y=26
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 13:07

Meni treba za 8.5, to je valjda zadnja verzija. Skinuo sam sa neta neki patch (u potpisu Devatation-to je valjda autor patcha) ali on nece da radi, nekoliko njih.....ili oni ne rade ili ja ne umem da to patchujem....uvek mi napravi neku gresku  MISMATCH ili nesto slicno. Ako imas dobar patch i radi kod tebe za bilo koju verziju posalji mi na mail bambayay@gmail.com. Hvala ti unapred!

Sasha
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 16:00

Logično je da javlja MISMATCH. Verzija koju, verovatno, imaš je Super DVD Creator 8.5.5 a za ovu verziju crack nisam našao. Crack koji si ti skinuo je za verziju 8.5.8.0. 2005.4.26         -DVT. Moja ti je preporuka da skineš neku stariju verziju, i to prvo nađi crack pa onda skidaj odgovarajući program

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambayay982 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2005 u 10:39
Hvala puno!
Sasha
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,137 sekundi.