Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 154. Spam u kući
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zatvorena tema154. Spam u kući

Odgovori Odgovori Stranica  123 24>
Korisnik
Poruka
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Status: Offline
Direktni link do posta Tema: 154. Spam u kući
    Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:24

Osvanulo je praznično jutro i u svim kućama ljudi se bude i dele radost sa svojim najbližima i najmilijima dok se spremaju da krenu na odmor. Iako se ceo komšiluk sprema za put, svi uživaju u miru i tišini porodičnog jutra. Svi sem porodice Mekadminster u čijem domu je trenutno vladao haos. Naime, više generacija porodice Mekadminster je živelo pod jednim velikim krovom. Bake, deke, mame, tate, ujaci, stričevi , tetke, sestre i braća, svi su boravili skupa i sada je trebalo da idu na zajednički odmor. Po svim sobama i svim spratovima kuće su odjekivali glasovi koji su se toliko preplitali da je bilo teško razjasniti ko je ko.

„Gde mi je laptop?“

„Koji će ti đavo laptop na odmoru?“

„Zato što neki u ovoj kući zapravo rade!“

„Dosta svađe! Treba da krenemo uskoro!“

„Jesu li unete sve stvari?“

„Jesu!“

„Proverite da neko nešto nije zaboravio!“

„Nismo!“

„Je l’ neko greškom uzeo moj dil... Nema veze!“

„Gde su deca?“

„U kombiju!“

„Svi? Znaš koliko ih je, nemoj da se setimo na pola puta da neko fali!“

„Nemam pojma! Đede Mahoni! Idi prebroj decu!“

I tako najstariji član porodice rado posluša naređenje iako nije bio siguran ko mu je rekao da to uradi. Samo je želeo da se skloni od buke. Dogega se do kombija u kojem su bila deca i prebroja glave bez zagledanja mališana ne bi li proverio da li su to stvarno oni. Da je to obavio malo detaljnije, znao bi da je jedna od izbrojanih glava pripadala Ljubici, devojčici iz komšiluka koja je došla da se pozdravi sa svojim drugarima. Ubrzo se porodica preselila u kombi, a sa njom i buka.

„Moram li i ja da idem?“

„Moraš i tačka!“

„A gde uopšte idemo?“

„Kako gde? Tamo gde i svi ostali. U Neum!“

„Koji ćemo moj u Neumu kad je sad zima?“

„Je l’ ti hoćeš na odmor?“

„Hoću.“

„Pa, onda umukni i odvrni Seju Kalača da ne slušam ove kako se prepiru!“

Dok se auto krcat Mekadminsterovima polako odmicao od kuće, grupica sumnjivih likova je posmatrala komšiluk.

„Pa, kolege, sad kad su kuće prazne, možemo da krenemo na posao“ reče profesionalni lopov Tihomir Kalauz ostalima.

„Ako već moramo“, reče nevoljno Baho Robija.

„Već smo prešli ovo nekoliko puta“, odgovori mu smoreno Eden Haker.

„Svi smo pikirali isti komšiluk“, dodade Klen Provala. „Da se ne bismo svađali i otimali, bolje da zajedno poharamo sve kuće, pa da podelimo“.

„Ali ja mrzim da delim!“ zajauka Danilo Obijač.

„Niko to ne voli, ali je ovako bolje“, zaključi Ana Turpija.

„Od koje kuće krećemo?“ upita Lakoprsta Ranka.

„Od glavne premije“ reče Boni Ajnbreher. „Od kuće Mekadminsterovih“.

„Kažu da kod njih ima spama koliko u svim ostalim zajedno“, zadovoljno je trljao ruke Vilin Otimačina. "Spam se utapa za najbolje pare".

„Posle ovog posla ćemo svi moći u penziju“, dodade Edigs Prevara.

„Šta onda čekamo? Krenimo“ požurivala ih je Cokalberta Poternica.

Ono što ova neobična družina nije znala je činjenica da kuća na koju su se namerili zapravo nije bila prazna. Nakon burne noći tradicionalnog prazničnog svađanja sa celom porodicom, mala Cersei je otišla na tavan i stukla par flaša vina koje je uspela da ukrade kada je vinski podrum bio otključan, od čega je zaspala najtvrđim snom i prespavala je celu buku oko spremanja i polaska. Nakon prvobitne panike što su je ostavili samu u kući, laknulo joj je kada je videla da je frižider pun i da su ključevi od vinskog podruma i sušare ostali na stolu u kuhinji. Taman kada se opustila i krenula da pogleda snimak finala Lige šampiona između Juventusa i Ajaksa po 243. put, kroz prozor je pirmetila grupu sumnjivih ljudi kako se približava kući.

„Alo, šabani! Kuda?“ povika ona na njih. „Samo još jedan korak i zvaću policiju!“

„Presekli smo ti kablove. Nemaš ni telefona ni interneta, a znamo da Mekadminsterska deca nemaju mobilne“, poruči joj Tihomir Kalauz.

„Nemam interneta!“ povika mala Cersei na njih „JCensoredu vam sve po spisku! Narednog koji kroči ka kući gađam maminom igračkom!“

Dok su se svi smejali pretnji igračkom, oglasi se neočekivano čovek koji do tada nije bio tu. „Vi kradete stvari i novac, a meni je to fake as fuck“, reče on. „Ja pak kradem ženska srca“.

„Ko je sad pa ovaj?“ upita Ana.

„Nemam pojma. Ja mu rekao dobar dan, on mi ispričao kako je proveo čitavu sedmicu“, zakoluta očima Baho.

„Mlada damo...“, reče ovaj kada ga mala Cersei prekinu.

„Ne izazivaj đavola, smaraču!“ povika ona, na šta ovaj ipak napravi korak ka kući zbog čega u njegovom pravcu polete projektil tolike siline da je drski stranac nakon udarca u glavu na mestu pao mrtav. Kada su se ostali okupili da vide šta mu je, pored njega su pronašli maminu igračku tj. ogromni, ali baš ogromni dildo od tvrde crne gume.

„Sa ovom malom se ne treba zezati“, reče Klen Provala. „Bolje da se pregrupišemo“.

Ažurirao Hogar Strašni - 29.Rujan/Sep.2020 u 23:27
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:34
Čini mi se da sam lice ovog tipa vidio negdje na potjernici... Robi... Hm... Robi Škrndeljić, Skrndeljić... tako nekako... Ali to sad i nije važno... LOL

Bravo, Hogi! Odlična priča! Clap
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:40
Death by Dildo!
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:41
A hoćemo li dobiti i uloge? Pitam za prijatelja. Cool
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:43
Oduvijek sam priželjkivao da netko zatuče tog malog Macauleya Culkina u Home Alone filmovima.
Ako ne njega, možda bar netko uspije s ovom verzijom.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:43
Stiže, stiže. Vama ionako sve mora preko darkneta da se prosledi zbog profesije. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:44
Ček da se prebacim na TOR browser...Cool
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:48
Mislim da sam svima javio uloge. Ako sam nekoga preskočio neka se javi.
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 22:49
Dakle, 2 vuka, 1 izdajnik, 1 vidovnjak i 1 mala Cersei. LOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:01
Glasanje - 1. krug

provalnik
glasova
/uloga/
glas za
karton
Tihomir Kalauz
0
-
-
Baho Robija
0
-
-
Eden Haker
0
-
-
Klen Provala
0
-
-
Danilo Obijač
0
-
-
Ana Turpija
0
-
-
Lakoprsta Ranka
0
-
-
Boni Ajnbreher
0
-
-
Vilin Otimačina
0
-
-
Edigs Prevara
0
-
-
Cokalberta Poternica
0
-
-

glasalo/živih/ukupno:
0/11*/11
rok:
22:15
* raaaaraaaa vukodlaka, migi izdajnik, Geek vidovnjak, ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused seljana i vedder4 mala Cersei

Ažurirao baho - 29.Rujan/Sep.2020 u 23:11
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:02
Inače sam hteo da nazovem partiju Šljam u kući, ali sam promenio u poslednjem trenutku. LOL
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:09
Valja li ovo dolje ovako:
Originalno postovano od strane baho baho piše:

* raaaaraaaa vukodlaka, migi izdajnik, Geek vidovnjak, ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused seljana i vedder4 mala Cersei

LOL
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:13
Odlično. LOL
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:20
Bravooo! Sam u kući!

Ako nestane kojim slučajem oruđe kojim je ubijena osoba X, ne treba previše mozgati ko ga je lapio.
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:27
Oko crnih kobasica uvek neka frka. LOL
Na vrh
klen View Drop Down
Translator
Translator
Drvodelja

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:31
ŠeČerČiČ je sam u kući!?...
Kakva poslastica
Jest' il' nije!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 23:35
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Oko crnih kobasica uvek neka frka. lol

Ne bi me čudilo da ta druga osoba y, bude često nedostupna kad krenemo u akcije spašavanja tuđe imovine.
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 00:02

glasalo/živih/ukupno:
0/11*/11

Ukupno živih: Četiri Edena. LOL
Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 01:14
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

<table border="1" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse:collapse;border:none;mso-border-alt:solid text .5pt;   mso-yfti-tbllook:1184;mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt"><t><tr style="mso-yfti-irow:14;mso-yfti-lastrow:yes;height:22.7pt"><td width="302" style="width:226.55pt;border:solid text 1.0pt;border-top:    none;mso-border-top-alt:solid text .5pt;mso-border-alt:solid text .5pt;    padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:22.7pt"><div align="right" style="text-align:right"><font size="2" color="#ffffcc">glasalo/živih/ukupno:

</td>
<td width="66" style="width:49.65pt;border-top:none;border-left:none;    border-bottom:solid text 1.0pt;border-right:solid text 1.0pt;    mso-border-top-alt:solid text .5pt;mso-border-left-alt:solid text .5pt;    mso-border-alt:solid text .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:22.7pt">
<div align="center" style="text-align:center"><font size="2" color="#66ff00"><i style="">0/11*/11
</td>
<td width="441" style="width:331.1pt;border-top:none;border-left:none;    border-bottom:solid text 1.0pt;border-right:solid text 1.0pt;    mso-border-top-alt:solid text .5pt;mso-border-left-alt:solid text .5pt;    mso-border-alt:solid text .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:22.7pt">
<div align="right" style="text-align:right">
</td><td width="54" style="width:40.2pt;border-top:none;border-left:none;border-bottom:    solid text 1.0pt;border-right:solid text 1.0pt;mso-border-top-alt:    solid text .5pt;mso-border-left-alt:solid text .5pt;mso-border-alt:    solid text .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;height:22.7pt">
</td>
</tr>
</t></table>

Ukupno živih: Četiri Edena. lol

-1 život Eden
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2020 u 02:03
Ne vjerujem da je Edenu ponovio ulogu... Ali za sve postoji prvi put... I kad malo bolje razmislim, možda bih baš i ja to uradio... No, svejedno, ne vjerujem da ću glasati za njega... LOL

P.S. Ponavljanje uloge Edenu bi vjerovatno značilo vraćanje stare prakse linčovanja Edena u 1. krugu narednih 50-tak partija, barem... LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 24>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.