Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cobra Kai (2018)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Cobra Kai (2018)

Cobra Kai

Cobra Kai (2018)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2018

Žanr:

drama, obiteljski, komedija, akcija, sportski

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Mary Mouser
  >  Samantha LaRusso
William Zabka
  >  Johnny Lawrence
William Zabka
  >  Johnny Lawrence
Martin Kove
  >  John Kreese
Ralph Macchio
  >  Daniel LaRusso
Ralph Macchio
  >  Daniel LaRusso
Tanner Buchanan
  >  Robby Keene
Xolo Maridueña
  >  Miguel Diaz
Gianni DeCenzo
  >  Demetri
Tanner Buchanan
  >  Robby Keene
Courtney Henggeler
  >  Amanda Larusso
Courtney Henggeler
  >  Amanda LaRusso
Jacob Bertrand
  >  Eli 'Hawk' Moskowitz
Peyton List
  >  Tory Nichols
Mary Mouser
  >  Samantha LaRusso

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Cobra Kai (2018)
    Objavljeno: 08.Svibanj/May.2018 u 11:47
Prevod(e) je najavila MajaG72 ✨
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2018 u 19:45
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 05:52
Na vrh
zvonko3333 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonko3333 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Svibanj/May.2018 u 21:12
Ocena 4/10
Na vrh
stanko-bobinec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stanko-bobinec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2018 u 01:13
Karate na rate. tak tak.... ako usporedimo sa krvavim sportom, ovo je za malu djecu ... ocjena 1-5 .... 2
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2018 u 19:56
Iznenadila me je serijica, pozitivno, zrelije i ozbiljnije je ispala u odnosu na moja očekivanja, verovao sam da će biti campy podsećanje na duh tih filmova i osamdesete, drago mi je što se išlo u sasvim drugom pravcu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2019 u 06:59
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2019 u 01:08
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2019 u 23:50
Prijevode za 2 sezonu najavila je MajaG72 ⚡
Na vrh
MajaG72 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MajaG72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2019 u 19:34
Obnovljeno za treću sezonu.

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2020 u 23:56
Obnovljeno za 4. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2021 u 11:06
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2024 u 18:47
Ok serija. Za sve generacije, Thomas Ian Griffith je imao dobre akcione filmove
Na vrh
zabamb View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zabamb Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2024 u 16:09
Super serija
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2024 u 17:43
Nisam znao da ima i sezona 06 ) I da postoji prevod za nju ) Ova sezona 6 bice iz tri dela, part 1 Part 2 i part 3 i svaka ce imati po 5 epizoda
Na vrh
duhovni-portal-bobin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duhovni-portal-bobin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2024 u 00:55
lagana karate serija, za opuštanje. Gledljivo. ocjena 1-5 .. 4
Na vrh
dzonny.master View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzonny.master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2025 u 14:58
Serija je zaista sjajna. Podseća na one karate filmove iz osamdesetih na kojima smo rasli (iako sam osamdesetih samo rođen, gledao sam ih neku godinu kasnije). Likovi su lepo odabrani i dobro upakovani. Neverovatno je to da su pronašli sve ljude koji su glumili u sva tri dela Karate Kida koji je prethodnica ove serije, od glavnih do sporednih i najporednijih, da se tako izrazim, izuzev Mijagija, koji, nažalost, više nije među živima. Baš su se potrudili. To mi se posebno sviđa. Izuzev dobre akcije, sit sam se smejao sa svima ROFLROFL

Dimitri mi je omiljeni lik, uvek traži preciznost u svakoj reči ili delu, nema mnogo samopouzdanja, ali lep primer koliko nekad snaga argumenta i uma može da nadvlada čak i karate. Iako je uspeo da nauči karate. Smile 

Ali vrhunac kada sam video "sensei" Ražu u šestoj sezoni sa decom, skakao sam sa stolice od smeha i ispolivao se kafom! ROFLROFLROFLROFL Bože, kakav lik!

I dok sam obrađivao titlove/prevode na ćirilici (pošto je nešto sporiji proces), toliko sam se vezao za likove da sam ih prosto sve zavoleo. Inače ćirilične titlove uglavnom radim za neke svoje potrebe (kolekcionarske) ali mi nije teško da to podelim na sajtu, jer uvek ima ljudi kojima se to dopada. Smile

Tako da, ako ima zaista neko ko nije gledao ovu seriju, toplo bih mu je preporučio. I za stare i za mlade, a i za nas negde između, svako može da je gleda i da se dobro zabavi. Super je serija zaista.
Pozdrav svima!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.