Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Zar je i to moguce!?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Zar je i to moguce!?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Zar je i to moguce!?
    Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 12:45
     Sređujem ovih dana jedan Pentium I  Ili bolje rečeno igram se sa "digitronom"!
E sad, interesuje me koji je najmanje zahtevan DivX plejer kako bih ga instalirao i da bi se kako-tako mogli gledati filmovi.(da li je to uopšte i izvodljivo???!!!)
     "Digitron" ima 133MHz procesor i 64 MB rama. Lik čiji je ovo komp ima  WMP, ali pošto on ne učitava prevode treba mu neki drugi plejer. Probao sam sa plejerima koje ja koristim ali dosta koče... Nabavio sam i plejer za "keca" koji filmove pušta iz DOS -a, ali je to dosta komplikovano (mada radi, i ako ne nađem ništa drugo ostaje on).
      Ako neko ima iskustva sa ovim molio bih ga da mi pomogne.

&nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;         &nbs p;       Hvala unapred
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 20:07
NEMOGUCE. Treba ti najmanje P II sa 366 MHZ. Ili da nabavis STARU graficku karticu koja je sama radila render umesto procesora  ( recimo EAGLE R30G ) tada bi mozda mogao da potera neke koji su "slabo" kompresovani !
Vladika
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 20:12
ne mora 366, ja sam gledao bez problema na 233, samo smanjis rezoluciju, u mom slucaju u BS playeru
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2005 u 21:40

ja nisam mogao na PI 150 MHZ

to su bila vremena... prođe 10 minuta  filma u zvuku  al još nije ni učitao početnu reklamu za univerzal studio

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 01:50
Mozes pustati dvd filmove, tj one koji nisu kompresovani, i vcd, ali divx ne!
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 19:49
Postoji neki plejer za DOS.  Ima poodesavanja smanjenja rezolucije, boja...
Radi na PI, e sad samo ime....
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2005 u 20:24
Ma znam za taj pleyer, probao sam i to, ali ima i tu problema. Prvo što je dosta komplikovano ( na prvi pogled, bar), drugo što opet postoji problem u sinhronizaciji tona i slike.
Međutim mogu da se pohvalim da sam sa plejerom ViPlay od Urusoft -a, uspeo da pustim film koji "nije kočio", imao OK ton i prevod , ali je bio usporen, znači umesto recimo 25 FPS imao 10 -12, ali ipak RADI!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.