Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - L'uomo del labirinto (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

L'uomo del labirinto (2019)

L'uomo del labirinto

L'uomo del labirinto (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

U labirintu

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

130 min

Režija:

Donato Carrisi

Scenarij:

Donato Carrisi

Glavne uloge:

Dustin Hoffman
  >  Dottor Green
Carla Cassola
  >  Signora Wilson
Luis Gnecco
  >  Mordecai Lumann
Marta Paola Richeldi
  >  Signora Lai
Toni Servillo
  >  Bruno Genko
Sergio Leone
  >  Bunny
Filippo Dini
  >  Delacroix
Riccardo Cicogna
  >  Paul MacInsky
Vinicio Marchioni
  >  Simon Berish
Orlando Cinque
  >  Bauer
Stefano Rossi Giordani
  >  Ragazzo cicatrice
Katsiaryna Shulha
  >  Linda
Valentina Bellè
  >  Samantha Andretti
Sergio Grossini
  >  Peter Lai
Sergio Grossini
  >  Rizzo
Diego Facciotti
  >  Prete

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: L'uomo del labirinto (2019)
    Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2020 u 23:19
Prijevod je najavio bgvracar ⚡
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 19:41
Odličan Talijanski triler-horor.Scena nevjerojatno podsjeća na filmove Daria Argenta koji su vrh spaghetti horor kinematografije.Neko će reći da je film predug(meni taman).Prvi dio malo dosadnjikav,drugi vrhunski.
Od mene 8/10

bgvracar fenomenalan izbor
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2020 u 22:01
Originalno postovano od strane Wida Wida piše:

Odličan Talijanski triler-horor.Scena nevjerojatno podsjeća na filmove Daria Argenta koji su vrh spaghetti horor kinematografije.Neko će reći da je film predug(meni taman).Prvi dio malo dosadnjikav,drugi vrhunski.
Od mene 8/10

bgvracar fenomenalan izbor

Hvala. Potpisujem sve rečeno. Thumbs Up

Inače podžanr horora u kojem se Argento proslavio, zove se "giallo". Uticaji pomenutog žanra kao i Argenta i sličnih autora, vidljiv je i u ovom filmu, što mu daje posebnu draž. Takvi su Karizijevi romani, mračni, mučni, teški za varenje... Preporučio bih još jednu njegovu ekranizaciju The Girl In The Fog (La ragazza nella nebbia) iz 2017. Thumbs Up
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2020 u 09:43

Preporučio bih još jednu njegovu ekranizaciju The Girl In The Fog (La ragazza nella nebbia) iz 2017. thumbs up

Hvala na preporuci.Stoji mi na hardu već neko vrijeme.

Samo da spomenem Lucia Fulcia(meni najvećeg redatelja spaghetti horora)
i njegovu najpoznatiju trilogiju.
City of the living dead(1980)
The beyond(1981)
The house by the cemetery(1982)

Baci pogled ako nisi.

Na vrh
Edigs0 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Edigs0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 13:31
Odličan film. Drži pažnju do samog kraja. Hvala još jednom na prevodu. Od mene 10/10
I da... odličan izbor filma za prevođenje. Pogledao sam i The Girl in the Fog koji je takođe fenomenalan film. Italijani znaju šta rade. 
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2020 u 18:58
Nesto ovom filmu fali, da bi bio odlican.Dobar je, vredi pogledati ali kazem ali!Osta mi neki osecaj izvesne jednostavnosti i da je sve to tu kako bi idealno trebalo biti a propustise nesto.Hvala na prevodu
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2021 u 10:11
Mislio sam da mi je nakon odgledanog filma, sve jasno po pitanju radnje i zapleta, ali nakon što sam pročitao Karizijevu knjigu, shvatio sam da i nije baš tako. Naročito mi je nejasna poveznica (ako je uopšte ima) između dve radnje koje se odvijaju paralelno unutar filma/romana kao i veza između negativaca koji se tu pojavljuju. Confused
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2021 u 21:43
Filmčina i po!
Da ne kažem, trilerčina.

O radnji neću jer što se manje zna prije gledanja, to bolje.

Postoji rip bez hardsubova i ikakvog duba, napisao sam koji to je pod titlovima.
A film se mora gledati bez duba, postoji debeli razlog zašto je dio filma na engleskom, a zašto je drugi dio na talijanskom.
Genijalan trik kakav dosad nisam vidio u nijednom trileru.

Nevjerojatno je da ovakvu jednu izvrsnu adaptaciju knjige imdb smatra prosjekom.
Ne slijedite slijepo imdb, nego upalite film. Čim prije.
Poslastica.
Nije za djecu. Zec u ovom filmu nije humorističan ko u crtanim.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.