| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Artemis Fowl (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Artemis Fowl (2020)Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 22:55 |
|
|
Upravo pogledao... - 8767856835685463756 dolara ulupano u specijalne efekte. - 3 centa plaćen scenarij, a i to je bilo previše za nj.
Osim ako netko nije obrisao dobre didaskalije i napravio kaos s novima. Čak i ako jest, dijalozi su toliko loši da je to za povraćanje. - Režiju i editiranje vjerojatno potpisuju sumeštrice ili tek upisani studenti. - Casting je odabrao što "slađu" djecu što se izgleda tiče, a glumačkog talenta nigdje (čast vriski batlerove nećakinje). - Glazba? Pa bolje se iskoristi u B šundu nego ovdje. Ako ništa, barem nema repanja. Film je najobičnije govno koje je plaćeno milijune. Nemojte se zavaravati da to što film nije uspavanka ujedno znači da je i zabavan. Nije. Žao mi je što sam se upecao, bit će i vama osim ako sami sebe uvjerite "pa moglo je biti i gore". Nije moglo, ovo je najgori Dizni film koji sam u životu pogledao. Preskočite. Čisto da se zna, ja nisam čitao knjigu. A nakon ovakvog fima mogu se samo pitati valja li ta knjiga išta ili je to ipak petparačka banalna literatura s kioska budući da je takav film.
|
||
![]() |
||
Gewehr98
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 22:56 |
|
Veruj mi, knjiga je odlična. Film nisam gledao, ali po trejleru se vidi da su sve izmenili.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 23:06 |
|
|
Vjerovat ću ti na riječ jer naprosto je nemoguće da u knjizi imaš ovakve stupidne dijaloge:
Ma ne, mi uopće ne znamo da ti je on ćaća, ne znaš izgleda ni ti , ni batler, ni niko i treba to ponoviti više puta da svima uđe u glavu. I to još, mali koji to govori u filmu (valjda i u knjizi) slovi za nekakvog genijalca? Mislim bi li vi da vam netko nazove oca kriminalcem iz svega glasa viknuli nekoliko puta "on je moj otac!"? Bi? Aha... To je samo primjer. Najiskrenije ovo se rijetko dogodi da me film umjesto zabave - naljuti. Možda sam previše ostario. Ažurirao JoxerTM - 12.Lipanj/Jun.2020 u 23:14 |
||
![]() |
||
Gewehr98
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 23:57 |
|
Prosto, od odličnog romana napravili čistu zabavu. Koliko se sećam, roman je bio mračniji, a Artemis je bio malo zaebaniji lik i otac se uopšte nije pojavljivao u prvom delu knjige.
|
||
![]() |
||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2020 u 00:18 |
|
|
Prijevod je najavio DzonDon ⚡
|
||
![]() |
||
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1622 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2020 u 23:03 |
|
|
Fino urađeno. Film za klince, zanimljiv,
Ko nije čitao romane Artemis Fowl (ja nisam) može da pogleda film, nije loše. |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |