Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek: Lower Decks (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek: Lower Decks (2020)

Star Trek: Lower Decks

Star Trek: Lower Decks (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Star Trek: Lower Decks

Godina:

2020

Žanr:

animirani, komedija, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Autor:

Mike McMahan

Glavne uloge:

Eugene Cordero
  >  Ensign Rutherford (voice)
Noël Wells
  >  Ensign Tendi (voice)
Tawny Newsome
  >  Ensign Mariner (voice)
Jack Quaid
  >  Ensign Boimler (voice)
Jack Quaid
  >  Ensign Boimler
Tawny Newsome
  >  Ensign Mariner
Noël Wells
  >  Ensign Tendi
Jerry O'Connell
  >  Commander Ramson
Dawnn Lewis
  >  Captain Freeman (voice)
Fred Tatasciore
  >  Lieutenant Shaxs (voice)
Gillian Vigman
  >  Dr. T'Ana
Eugene Cordero
  >  Ensign Rutherford

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek: Lower Decks (2020)
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2020 u 19:57
Dodah ovo... Ima zanimljiv trailer (koji je slučajno procurio), ali za onaj na info strani bolje da sačekamo koji dan da bude zvanično.

Evo link (ako ga ne obrišu): https://streamable.com/78bz8t
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2020 u 20:46
Pa nemoj gledati ako ti se ne sviđa... Ja ću dati bar šansu (što ne mora značiti da će mi se svidjeti)... Smile
Ništa ja tebe ne kontam...
Meni ovo djeluje sasvim pristojno i zabavno...

Btw, ovo nije za djecu... A Nickelodeon radi i dječju animiranu seriju u Star Trek univerzumu... Ali detalji još nisu poznati...

Zvanično je da ovo ide u 6.8. Tako da bi vjerovatno Discovery mogao biti nekad u oktobru ili novembru... Trebalo je biti obratno (prvo Discovery pa ovo), ali su zbog korone ovo stigli završiti prije... Šta je sljedeće, ne zna se, ali se nadam da bi Picard možda mogao stići iduće godine otprilike u isto vrijeme kao ove godine (mada sumnjam da će stići). Napominjem, radi se i na Section 31 i Strange New Worlds... Mada me ne bi čudilo (niti bi mi smetalo) da otkažu Sekciju zbog SNW...

P.S. Ispade da sam sa sobom pričam (soba dobro čuje, srećom LOL)... obrisan komentar... Ali dobro... LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2020 u 21:06
Valjda sam nečim prekršio ne znam koje pravilo, ali evo da ne ispadne da si puk'o Wink

Gore je bio moj :razočaran: komentar, Baho zaista ne priča sam sa sobom.

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2020 u 21:05
Evo ga zvanično trailer, pa neka neko ubaci u opis:

Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2020 u 22:54
Postavljena prva... Al' ga brslaju... Trudio sam se da ne "osakatim" prijevod, tj. da ostane bar smisao... jer sam više posla imao oko skraćivanja nego samog prevođenja. Sa preko 550 linija na 280...  Smile

Ali je serija zanimljiva, ako je suditi po pilotu. Trailer zapravo ne govori puno o karakteru serije. Uglavnom, odličan pilot (zapravo Star Trek možda nije imao bolji pilot). A rekoše (oni koji su imali privilegiju da pogledaju prve 2 epizode - nešto za probrane) da je druga još bolja.

Uglavnom, ako se šta ne promijeni, vjerovatno nastavljam prevoditi... Wink
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2020 u 23:10
Napisao na drugom sajtu neću ponavljati jer se svodi na:
Prva epizoda je dno dna, smaračina kakve se ne bi postidile ni najdosadnije sapunice.

Odustajem.
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2020 u 23:20
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Napisao na drugom sajtu neću ponavljati jer se svodi na:
Prva epizoda je dno dna, smaračina kakve se ne bi postidile ni najdosadnije sapunice.

Odustajem.
Hm... Mogao si i da ne pišeš nikako... LOL
Mislim, cijenim svačije mišljenje, ali rekoh ti još prošli put da ne gledaš ako ti se ne sviđa. A ti si formirao mišljenje već prije gledanja koliko sam shvatio.
Previše Midnight Edgea, Nerdrotica i sličnih Youtube kanala, koji svaki mjesec bar dva puta "otpuštaju" Alexa Kurtzmana i slično? Istina, Kurtzman i ekipa su imali promašaja, ali nečiji stavovi već postaju maliciozni.

No, sve u svemu, znači nećeš gledati, nećeš ovo više ni komentirati... Jer, zapravo, svojim komentarom ovdje nisi ništa ni rekao - "smaračina" i "dno dna" nisu argumentirani stavovi, tek paušalne tvrdnje... LOLLOL
Kao što Mariner reče Boimleru "Ako znaš da nema vremena, onda sigurno znaš koliko je sati. Ali nemoj sad gledati na sat." Wink
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2020 u 23:46
Prvu sezonu prevodi baho 👍
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Kolovoz/Aug.2020 u 20:38
Ma ovo je stvarno odlično... Ljubitelji Treka, koji oklijevaju zato što je ovo crtani, zaista ne znaju šta propuštaju.
Jesu neke stvari (u maniru crtanog filma) prenaglašene, ali je ovo "najtrekastiji" Trek nove generacije... Smile
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 18:28
Napokon da odradim i 5. epizodu...
Ova me je baš napatila. Ono, baš baš brzo melju, pa moraš dobro paziti kako skratiti. Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.