Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Da ming feng hua (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Da ming feng hua (2019)

Da ming feng hua

Da ming feng hua (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

biografski, drama, povijesni, fantazija

Glavne uloge:

Xueqi Wang
  >  Zhu Di
Tang Wei
  >  Sun Ruowei
Yue Wu
  >  Zhang Yan (Gaochi's wife)
Yawen Zhu
  >  Zhu Zhanji
Guanhua Liang
  >  Zhu Gaochi
Zhenyu Qiao
  >  Xu Bin
Jiajia Deng
  >  Hu Shanxiang
Ke Su
  >  Yu Qian
Haoming Yu
  >  Zhu Gaoxu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Da ming feng hua (2019)
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2020 u 23:51
Prvu sezonu prevodi mita53 ⚡
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2020 u 16:02
Mita pobogu!

Ovo je tipična kineska sapunjara koja neće ostati na jednoj sezoni, a sezona ne može imati manje od 50 epizoda (ova ima službeno 64 - na nekim platformama kao Amazon skraćeno/reeditirano u 62).
Čak nije tako ni dobra, imaju oni i puno boljih - i to baš takvih history/war/biography.

Inače cijelu seriju možete besplatno legalno pogledati na viki.com (uz pokoju reklamu) s eng. titlovima ako je netko nestrpljiv jer za ovo sve prevesti trebat će miti podulje vrijeme.
Na vrh
trpik55 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj trpik55 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2020 u 20:54
Nebih se bas slozio sa kolegom JoxerTM.........nebih bas rekao da je serija sapunjara klasicna .......dobro da ne gresim dusu nisam preterano bas gledao kineske serijale ali filmove jesam i kako znaju da ih naprave ova serija je PUN POGODAT. Puna obrta ...pozadinskih emocija ....ima bas svoju pricu ...ovom prilikom iskreno se zahvaljujem gospodinu Miti na ulozenom vremenu i trudu da u veoma rekordnom roku prevede seriju  a time ucini nama medvedju uslugu...Mislim na nas koji ne govorimo i ne citamo nista sem Srpskog i Ruskoga ( stara predratna skola )Smile iz 60 i  neke Smile
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2020 u 23:04
mita je legendaran.

Inače tu na sajtu izbjegavam komentirati serije, za to imam druge sajtove, ali ovdje mi ga je bilo žao što je uzeo baš ovu. Napisao sam da ima boljih, ali da budem iskren ima i puno gorih pa ajde.
Kažeš engleski ne, ruski da. Osim s eng titlovima, imaš dosta tih azijskih "sapunica" legalno na viki.com sa ruskim prijevodom. Da i tih (kvazi)povijesnih. Nke su legalno i džabe na youtube, iqiyi ili wetv, međutim tamo nisam vidio da neka ima baš ruske titlove.

Evo ti jedan prijedlog s ruskim titlovima, sad sam provjerio, ima, meni je izvrsna (54 ep):
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.