| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Krugovi aka Circles (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Krugovi aka Circles (2013)Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2013 u 18:17 |
|
Krugovi (2013) * Circles * ![]() IMDb Režija: Srdan Golubovic Scenarij: Melina Pota Koljevic, Srdjan Koljevic Žanr: Drama Jezik: Srpskohrvatski, Njemački Država: Srbija, Hrvatska, Njemačka, Slovenija, Francuska Trajanje: 112 min Aleksandar Bercek ... Ranko Leon Lucev ... Haris Nebojsa Glogovac ... Nebojsa Nikola Rakocevic ... Bogdan Hristina Popovic ... Nada Boris Isakovic ... Todor Vuk Kostic ... Marko Moderna priča o herojskom djelu i njegovim pozitivnim posljedicama. Film je sastavljen iz tri paralelne priče koje se događaju u Beogradu, Njemačkoj i Trebinju, kroz koje pratimo likove motivirane da donesu odluke koje će im promjeniti živote. Petoro ljudi, pogođeni tragičnim herojskim činom, morati će se 12 godina kasnije suočiti sa prošlošću kroz vlastite krize: Nebojša koji je svjedok događaja u kojem je stradao njegov najbolji prijatelj, suočava se sa njegovim ubojicom. Haris, koji duguje život junaku koji se je žrtvovao za njega, vraća dug rizikujući sve i pomaže ugroženoj ženi. Sin jednog od ubojice u susretu sa ocem poginulog heroja, otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti. NAGRADE: 2013: Berlin International Film Festival Srdan Golubovic, dobitnik nagrade the Ecumenical Jury 2013: Sarajevo Film Festival Srdan Golubovic, dobitnik nagrade za najbolji film po izboru publike 2013: Sofia International Film Festival Srdan Golubovic, dobitnik nagrade za najbolji film po izboru publike 2013:Sundance Film Festival Srdan Golubovic, dobitnik nagrade Specijalnog Žirija i nominacija nagrade Velikog Žirija 2013: Wiesbaden goEast Srdan Golubovic, dobitnik nagrade za najbolju režiju 2013: Yerevan International Film Festival Srdan Golubovic, dobitnik nagrade za najbolji film Prevod je uradio kizamar TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2020 u 16:24 |
|
Dobar film
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2020 u 17:55 |
|
Jeste! Trebalo bi ga češće prikazivati na TV...
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2020 u 13:53 |
|
Imam i da dodam da mi je drago što smo i mi počeli snimati filmove prema istinitim događajima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |