| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Storozh (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Storozh (2019)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2020 u 23:27 |
|
Prijevod je uradio rest77 👍
|
|
![]() |
|
2b0rn0t0b
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 26.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 293 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 18:25 |
|
Solidan film, ali ne i nešto više od toga. Odličan početak, razvučena i dosadnjikava središnjica i korektan, relativno napet kraj. Najkvalitetniji segment filma je dobra atmosfera ali su dijalozi predvidljivi i oveštali. Gluma, kao i ceo film je korektna, a tema je, barem za mene, bila neinteresantna. Film za ljubitelje sumornih drama i trilera.
|
|
|
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 18:44 |
|
Ovako kaže sinopsis:
Zar nije to onda ipak za ljubitelje paščadi na filmu? Mislim, ne znam, nisam siguran da ću ga pogledati iako se smatram ljubiteljem trilera. Ne i razvlakuša - triler samo jednu stvar ne smije napraviti, a to je da bude dosadan. Smije biti predvidiv, to se onda predlaže početnicima žanra. Međutim ti kažeš da baš i nije interesantan tako da... Kako da kažem, taj sinopsis i tvoj utisak... Ajde pričekat ću da Stole, bgvracar ili neko drugi od "standardnih" napiše svoja razmišljanja prije nego išta odlučim, ionako imam bezbroj drugih filmova za odgledat. Neće uteć'.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 19:48 |
|
Nije mi jasno u kom je fazonu ovaj Bikov i sta se sa njim dogadja.Uvek, kada pravi film, ima dobru ideju, ideju ako se kvalitetno sprovede u delo, bude film odlican.Medjutim, ponovo mi je opsti utisak, da je pretrcao rabotu.Ovaj film je recimo takodje dobar ali nekako malo supalj.Fali nesto, fali.Bikova ili mrzi da radi, to sto radi ili nema love za bolje ili jednostavno covek NE ZNA bolje.Opet, gledacu i njegov naredni film.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2020 u 10:56 |
|
Opet Bikovljeva oštra kritika društvenog ustrojstva, u kome se ne može živeti od poštenog rada, pa makar bio odličan hirurg, ali se zato u krupan novac vrti u svim zonama biznisa i kriminalu. S druge strane, svako svoju sudbu nosi kako zna i ume i svako se iskupljuje za svoje grehe na svoj način. Još nešto se ponavlja kod filmova Jurija Bikova, a to je alkoholizam kome pribegavaju kao metodu zaborava na probleme ravnopravno i žene i muškarci i bogati i siromašni i intelektualci i neobrazovani ... Po meni, ovaj film je psihološka socijalna drama, a elementi trilera su u službi osnovne teme filma, a to je raspad moralnih vrednosti. Možda grešim i tražim dubinu tamo gde ne postoji, ali ja sam takvog dojma. Slažem se da je središnji deo previše razvučen i da bi film dobio na tempu da je ta središnjica kompaktnija i kraća.
Ažurirao Vilin - 16.Srpanj/Jul.2020 u 08:59 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 00:03 |
|
Slab film Jurija Bikova! Cela prica deluje nategnuto i napabirceno. Ocena jedva 5/10 Jedina svetla tacka filma je izvanredna gluma Bikova kao i atmosfera zabacenog sanatorijuma. Sad se setih cuvenog filma Shining sa Jack Nikolsonom.
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 00:06 |
|
Vilin je dao bolji i komlpetniji komentar od mene. U principu se slazem sa njim
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2021 u 13:32 |
|
Odlican film
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |