Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Storozh (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Storozh (2019)

Storozh

Storozh (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čuvar

Godina:

2019

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Yuriy Bykov

Scenarij:

Yuriy Bykov

Glavne uloge:

Aleksandr Kuzmin
  >  Bagor
Alla Yuganova
  >  Vera
Vladislav Abashin
  >  Stas
Yuriy Bykov
  >  Vlad
Gela Meskhi
  >  Son
Artur Beschastnyy
  >  Bogatov (as Artur Beschastny)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Storozh (2019)
    Objavljeno: 29.Svibanj/May.2020 u 23:27
Prijevod je uradio rest77 👍
Na vrh
2b0rn0t0b View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj 2b0rn0t0b Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 18:25

Solidan film, ali ne i nešto više od toga. Odličan početak, razvučena i dosadnjikava središnjica i korektan, relativno napet kraj.

Najkvalitetniji segment filma je dobra atmosfera ali su dijalozi predvidljivi i oveštali.  Gluma, kao i ceo film je korektna, a tema je, barem za mene, bila neinteresantna.

Film za ljubitelje sumornih drama i trilera.
http://ethio-pain-music.blogspot.rs/
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2020 u 18:44
Ovako kaže sinopsis:
Citiraj Vlad lives alone on a huge government property that is shut down for winter. With no soul in sight his only companion is a dog called Bandit. When Bandit disappears Vlad doesn't seem to have anything left to live for... until two strange guests appear at his front door.
Zar nije to onda ipak za ljubitelje paščadi na filmu?

Mislim, ne znam, nisam siguran da ću ga pogledati iako se smatram ljubiteljem trilera. Ne i razvlakuša - triler samo jednu stvar ne smije napraviti, a to je da bude dosadan. Smije biti predvidiv, to se onda predlaže početnicima žanra.
Međutim ti kažeš da baš i nije interesantan tako da... Kako da kažem, taj sinopsis i tvoj utisak...

Ajde pričekat ću da Stole, bgvracar ili neko drugi od "standardnih" napiše svoja razmišljanja prije nego išta odlučim, ionako imam bezbroj drugih filmova za odgledat. Neće uteć'.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2020 u 19:48
Nije mi jasno u kom je fazonu ovaj Bikov i sta se sa njim dogadja.Uvek, kada pravi film, ima dobru ideju, ideju ako se kvalitetno sprovede u delo, bude film odlican.Medjutim, ponovo mi je opsti utisak, da je pretrcao rabotu.Ovaj film je recimo takodje dobar ali nekako malo supalj.Fali nesto, fali.Bikova ili mrzi da radi, to sto radi ili nema love za bolje ili jednostavno covek NE ZNA bolje.Opet, gledacu i njegov naredni film.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2020 u 10:56
Opet Bikovljeva oštra kritika društvenog ustrojstva, u kome se ne može živeti od poštenog rada, pa makar bio odličan hirurg, ali se zato u krupan novac vrti u svim zonama biznisa i kriminalu. S druge strane, svako svoju sudbu nosi kako zna i ume i svako se iskupljuje za svoje grehe na svoj način. Još nešto se ponavlja kod filmova Jurija Bikova, a to je alkoholizam kome pribegavaju kao metodu zaborava na probleme ravnopravno i žene i muškarci i bogati i siromašni i intelektualci i neobrazovani ... Po meni, ovaj film je psihološka socijalna drama, a elementi trilera su u službi osnovne teme filma, a to je raspad moralnih vrednosti. Možda grešim i tražim dubinu tamo gde ne postoji, ali ja sam takvog dojma. Slažem se da je središnji deo previše razvučen i da bi film dobio na tempu da je ta središnjica kompaktnija i kraća.

Ažurirao Vilin - 16.Srpanj/Jul.2020 u 08:59
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 00:03
Slab film Jurija Bikova! Cela prica deluje nategnuto i napabirceno. Ocena jedva 5/10 Jedina svetla tacka filma je izvanredna gluma Bikova kao i atmosfera zabacenog sanatorijuma. Sad se setih cuvenog filma Shining sa Jack Nikolsonom.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2021 u 00:06
Vilin je dao bolji i komlpetniji komentar od mene. U principu se slazem sa njim
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2021 u 13:32
Odlican film
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.