Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gongbeom (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gongbeom (2013)

Gongbeom

Gongbeom (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Gongbeom

Godina:

2013

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Dong-Suk Kuk

Scenarij:

Dong-Suk Kuk

Glavne uloge:

Kim Kap-su
  >  Soon-man (as Kap-soo Kim)
Son Ye-jin
  >  Da-eun
Lee Kyu-han
  >  Jae-kyung

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gongbeom (2013)
    Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2020 u 23:08
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2020 u 23:26
Hvala. Odavno sam cekao da neko ovo prevede!
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2020 u 01:17
Ja baš i ne... Nekako mi se ne da... Unhappy
Ajde kad pogledaš javi jel bolji od Music Box, nije ista tematika ali odnos likova bi trebao biti na sličnom tragu.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2020 u 09:18
Da-eun sretno živi sa svojim samohranim ocem, koji je sve uživotu žrtvovao za svoju ćerku.Ona mnogo voli svoga oca. Međutim,u njihovom odnosu će uskoro doći do neočekivanog obrta. Da-eun počinje da sumnja da bi njen otac mogao da bude monstruozni otmičar. Iako želi da veruje u njegovu nevinost, pronalazi dokaze za suprotno. Koji je pravi identitet njenog oca? Kako će se nositi sa teretom svog otkrića ako se potvrde njene sumnje na kraju njenog konačnog traganja za istinom? Obradio aleksayu
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2020 u 09:32

Glavna glumica, koja je veoma dobra glumica a uz to pravo olicenje seksepila i ženstvenosti je igrala u izvrsnom filmu Open city https://www.imdb.com/title/tt1232106/?ref_=nm_flmg_act_17 , filmu koji je o dzeparošima....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2020 u 09:46
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ja baš i ne... Nekako mi se ne da... Unhappy
Ajde kad pogledaš javi jel bolji od Music Box, nije ista tematika ali odnos likova bi trebao biti na sličnom tragu.

Po pitanju probuđene ljudske savesti i katarze, nijedan film se ne može meriti sa pomenutim, pomalo potcenjenim, ostvarenjem Koste Gavrasa. Nisam još odgledao ovaj korejski film ali čisto sumnjam da može biti bolji.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2020 u 10:43
Nikad se ne zna, zato i pitam.

Evo ti primer. Castaway, svima drag i od svih obožavan, ako se mene pita je precijenjen iako jest dobar.
Korejci su ideju obradili na svoj način, izvrnuli i obrnuli sve što se moglo i napravili Castaway on the Moon koji je pomeo pod sa tim gore.

Ažurirao JoxerTM - 06.Lipanj/Jun.2020 u 10:48
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2020 u 01:05

Prilično nevešto napravljen film. Kao da režiser uči filmski zanat. Sve skupa meni lično mršava 4 na skali do 10.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2021 u 00:55
Zaboravio sam da sam napisao gore da mi se baš i ne gleda, bgvracar me na nj podsjetio pa evo pogledao ipak.

Vidjeli ste sinopsis. Priča sama po sebi nije loša, nije ni neuvjerljiva.
Ali filmu nedostaje ritmička izmjena napinjanja pa popuštanja osjećaja sumnje.

Tako nešto ne očekujemo od pustih nazovi trilera koji dolaze iz holivuda jer to je tamo znao raditi samo Hitchcock.
Međutim kad je u pitanju Južna Koreja, oni to odrađuju ko dobro jutro.
Pa me baš čudi da se ovdje ni scenarist, ni kamerman, ni montažer, a ni tko je već birao glazbu nisu uopće potrudili.
Možda su bili premalo plaćeni pa bojkotirali.

Dodatno mi se čini da sam u pravu što se bojkota tiče jer neke scene previše podsjećaju na niskobudžetnu TV sapunicu.
Ne, nije u pitanju nikakvo preglumljavanje, mlaćenje prazne slame ili beskrajno zurenje u svrhu traćenja gledateljevog vremena, nego otfrlje snimljene scene pa nema veze što su grozno ispale, koga briga, idemo dalje.

Kao cjelina ovo je neloš film sa podosta obrata, međutim lišen je filmskih finesa pa ne očekujte puno.
Ima potencijala za biti bolji pa se nadam da će ga korejci nekad i sami rimejkati. Dotada, ako se ikad i dogodi...
Gledati.

Ako zbog ničega drugog, onda zato da kao i ja pomislite da je tipfeler, a nije, čiji je citat "It ain’t over till it’s over.".

Ažurirao JoxerTM - 15.Ožujak/Mar.2021 u 01:46
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,390 sekundi.