Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Câini (2016)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Câini (2016)

Câini

Câini (2016)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Psi

Godina:

2016

Žanr:

drama, triler

Trajanje:

104 min

Režija:

Bogdan Mirica

Scenarij:

Bogdan Mirica

Glavne uloge:

Costel Cascaval
  >  Pila
Constantin Cojocaru
  >  Nea Epure
Vlad Ivanov
  >  Samir
Gheorghe Visu
  >  Hogas
Dragos Bucur
  >  Roman
Valeri Yordanov
  >  Leonid
Catalin Paraschiv
  >  Agent Ana
Raluca Aprodu
  >  Ilinca
Ela Ionescu
  >  Mara
Emilian Oprea
  >  Sebi Voicu
Corneliu Cozmei
  >  Nea Terente
Caroline Bera
  >  Sidonia
Miriam Marincea
  >  Luiza
Dumitru Stegarescu
  >  Arcadie
Manol Gherusin
  >  Tedy Guttman

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Câini (2016)
    Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2018 u 20:34
Prijevod je uradio crni60 👍
Na vrh
paukx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paukx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2018 u 19:32
Odličan rumunski film!Dobar prevod.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2020 u 13:57
Ok film
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 19:25
Bogdan Mirika je tvorac serije Umbre, dakle ispostujte ga i pogledajte ovaj film jer je sasvim i korektno dobar.
Na vrh
paukx View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj paukx Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 20:34
Standardno dobar rumunski film.Rumunska kinematografija je jedna od najvitalbijih u Evropi.I serija Umbre je odlična,od istog  režisera.
vsc
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2020 u 14:11
Imam u planu gledati pomenutu seriju Umbre
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2021 u 16:12
Posle odgledane sve tri sezone izvrsne serije Umbre, nisam n i znao do skoro za ovaj film. Gledam ga odmah....
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2021 u 16:53
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Posle odgledane sve tri sezone izvrsne serije Umbre, nisam n i znao do skoro za ovaj film. Gledam ga odmah....

Gledaj ...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2021 u 18:47
Ubitacno dosadan film. Neki kadrovi traju predugo i razvuceno. U filmu se takoreci, nista ne desava. Nema ni price, ni razradjenih likova. Glavni junak, niti smrdi niti mirise... Sve u svemu najgori rumunski film koji sam ikada gledao. Pri tome mi nije jasno kako je ovaj filmski fijasko zavrsio u Kanu 2016! a jos mi je manje jasno kako je bezidejni scenarista i reziser uradio pre ovog filma prvu sezonu fenomenalne serije Umbre mislim na 2014 godinu koju je posle ocajne drufe sezone izvanredno nastavio i trecoj a ocekuje se i cetvrta. Ocena 1/10
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 09:59

Ubitacno dosadan film. Neki kadrovi traju predugo i razvuceno. U filmu se takoreci, nista ne desava. Nema ni price, ni razradjenih likova. Glavni junak, niti smrdi niti mirise...
Sve u svemu najgori rumunski film koji sam ikada gledao. Pri tome mi nije jasno kako je ovaj filmski fijasko zavrsio u Kanu 2016! a jos mi je manje jasno kako je bezidejni scenarista i reziser uradio pre ovog filma prvu sezonu fenomenalne serije Umbre mislim na 2014 godinu koju je posle ocajne drufe sezone izvanredno nastavio i trecoj a ocekuje se i cetvrta.
Ocena 1/10

100 ljudi 100 cudi.A o ukusima naravno ...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 11:59
Dzindzin16
Sta me citiras.Koje je tvoje misljenke o filmu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 19:33

Dzindzin16
Sta me citiras.Koje je tvoje misljenke o filmu.

Postovanje Aleksa.Eno ga malo iznad.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 20:03

Sta je tebi korektno u ovom filmu. Vec posle 15 minuta sam video da je ovo lose. Sam pocetak ima duge kadrove, koji su recimo cesti u najdosadnijoj evropskoj kinematografiji a to je Grcka.
Najvise mrzim kad neko u filmu nema sta da kaze pa ajd udri dugi kadar ...
Zatim imamo glavnog junaka, koji je totalno bezbojan lik bez karaktera. Nije mu docaran karakter  , njegod odnos sa devojkom je totalno nejasan.
Zatim ispada da nije imao pojma da mu je deda bio gangster, sto nije ubedljivo. Dalje nema sanse da zemlju od 550 hektara nije nacionalizovala komunisticka partija!? Ono su ko i nasi komunsti u Jugoslaviji otimali sve sto su mogli.
Eto toliko od mene. Ajd baci par recenica ako te ne mrzi.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 13:48
Ovo je film a ne dokumentarac o komunistickoj Rumuniji.Film je radjen po ideji ovog Bogdana a ne po istinitom dogadjaju, pa da mu trazimo mane koje si vec naveo(logicne ili nelogicne).Film u startu ima plus jer nije iz neke tamo ultra fensi produkcije na engleskom jeziku a tema je jel "krimic".Nije bas lako naci kvalitetan "krimic" a da potice iz zemalja, koje tek od skoro imaju kakvu takvu priliku da zive normalno(bez diktatora).Kada sve ovo saberem i odmerim, od mene 6/10 i to stabilno.To je eto moje misljenje i ne bih o tome da li je moglo biti nesto bolje.Jednostavno, tako je kako je.

Ažurirao dzindzin16 - 12.Sijecanj/Jan.2021 u 13:53
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 16:37
Hm,
Mislim da nisi ostar kriticar.
Kriterijum da li je neki krimic na engleskom ili nije ne moze u startu da daje plus nengleskom filmu .Rumunski film je u stvari drama,meni neuspela.
Uzmi nase seriju Ubice mog oca prvu sezonu ili Mocvara ili poslednju seriju Klan.Jel treba da zazmurimo nad nemoci nase filmske produkcije.
Jedina serija koja nesto vredi je Juzni vetar.
Budi mi pozdravljen
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 16:58
Ja sam na primer od tih "nasih" serija, koje si vise manje naveo a i sire, gledao okruglo 0.Film Juzni vetar gledah i nije mi los.Da ne ulazimo u detalje i sirimo pricu, da li je film Psi krimic, drama ili krimidrama u jedno sam siguran.Drama nije.Covek je zasebna jedinka sa svojim mislima i svako na svoj nacin pristupa gledanju necega.Nade, ocekivanja itt.Neko nesto voli, neko ne.👋Pozdrav
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2021 u 15:30

Svako iz svog ugla a zbir tih uglova je istina.Japanski Rasomon film je to divno realizovao.

Evo ti jednog ozbiljnog filma koji nije na engleskom .Bugarski film Zift.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.