| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Foxtrot Six (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Foxtrot Six (2019)Objavljeno: 03.Svibanj/May.2020 u 00:54 |
|
Prijevod je najavio Black Raven ⚡
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 15:13 |
|
Dobro, kakva je ovo recenzija opet:
https://titlovi.com/clanci/3827/foxtrot-six-indonezanska-sf-akciona-distopija/ Ma šta? Ma koji Sebelum Iblis Menjemput i Kuntilanak? Bezvezarije koje treba preskočiti. Taj neki Gundala nisam gledao pa ne znam. Ajd evo pogledat ću ako nađem da ne ispadnem i ja skroz nepismen. Osim svega što koreografira Iko Uwais (ne samo u Indoneziji nego i na svjetskoj sceni doduše), novovjeka indonežanska kinematografija je poznata po trolerskom diletantizmu koji će vam se ili totalno svidjeti ili ćete ga mrziti iz dna duše The Act of Killing, kulturološkoj komediji Arisan! i iako sam davno predložio da se prevede, a niko ni da trepne, žanrovsno kakofonični unikat: Dead Time Kala. Ostalo što rade su ili (ispod)prosječni žanrovski filmovi ili smaračine, bile to drame ili romantike. Ne kažem da će Foxtrot Six biti također nebitan, to ćemo tek vidjeti. |
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1624 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Svibanj/May.2020 u 18:16 |
|
Šta reći za Foxtrot 6,
dok sam prevodio smorila me radnja filma na startu, ali na filmu sve to brzo prođe pa se i ne oseti mnogo. Druga polovina filma je čista akcija u rambo-comando stilu (noževi, bombe, trošenje kostiju na 1000 načina....). Ocena 5,5/10, Nije za manju jer je dobra pucačina, a nije za veću ocenu jer ima glupu priču.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |