| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sanyangeui sigan (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sanyangeui sigan (2020)Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2020 u 21:53 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2020 u 17:39 |
|
Inače me često površne ili promašene recenzije ponukaju da napišem riječ dvije o nekom filmu, ali ovaj put je sve na mjestu: Pa ću se složiti da je film imao potencijala za puno toga više, međutim dobili smo samo gledljivi krimić koji se stidi inovacija. Kao takvog možete ga pogledati i pristojno se zabaviti, za nekoliko dana ćete ga zaboraviti i ponekad se sjetiti da je taj neki tamo film bio okej. Ako nemate šta drugo za pogledati sad dok se skrivate od koronaša, a nemate jer je tržište preplavljeno holivudskim iritantno ispodprosječnim bućkurišima, dobro će vam sjesti ova pristojno smućena limunadica.
|
|
![]() |
|
protectore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2020 u 19:24 |
|
Ja volim brze filmove sa napetim scenama tako da me tu nije razocarao, pogotovo u drugom dijelu filma. Vise sam ocekivao bolji opis tog futuristickog svijeta sa svim problemima ali razumijem ograniceni budzet Netflixa.Ovako, solidan akcioni triler uz dobru igru macke i miseva.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |