| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Infección (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Infección (2019)Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2020 u 20:43 |
|
Prijevod je uradio Nera76 👍
|
|
![]() |
|
maumau96
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:32 |
|
Iskreno zainteresovao sam se za film nakon teme koju sam pročitao na početnoj strani, voleo bih pogledati i ne sumnjam u Nerine prevode samo imam problem da nađem valjani torent, nažalost. Probaću još malo da pročačkam, ako ima neko torent a da je ispod 1gb neka mi napiše u inbox.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 11:33 |
|
U ovom desetljeću, valjani torent = 1080p, x264 ili x265. 1080p za dugometražni film a da je ispod 1Gb - to ne postoji. Ispod 2, to već da.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 21:39 |
Verovatno je tako, no evo npr ja ne mogu pokrenuti 1080p ripove, recimo novu Godzillu ni da startuje a ponešto i ako se pokrene, mrljavi, zamrzava...svakako bude negledljivo. Specifičan mi je slučaj doduše, bez kompa te prikačim usb ili externi na tv, koji je, biće, zastareo (tj 2016. ali krdža klasa), ne sarađuje najbolje sa 1080p Elem, gledaće se ovaj filmić prvom prilikom. |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 22:48 |
|
Tu ti ne mogu puno pomoći. TV je TV, PC je PC. Kod nas ako ugovoriš kod internet providera IPTV uz njega dobiješ petparački kineski tzv. settopbox koji na sebi ima USB utor i preko toga možeš gledati bilo što sa sticka/diska, dekodira on, a ne TV. Ne znam kako je kod vas. ![]() Ako nemaš tu mogućnost, probaj naći kakav polovni laptop za male pare. Ne mora biti novi, nek je i 10 godina star samo da radi i da ima HDMI (ako ima na TV-u isto), pa na nj instaliraš VLC i spojiš ga na TV. A kad već pišem, osim VLC-a dodaj i PotPlayer - VLC se zna smrznuti na "nestandarnim" kodoranjima, Pot neće, a uz to Pot ima opciju likvidirati grozne formate u ass titlovima što VLC ne može.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 23:09 |
|
U gužvi sam već neku godinu, inače bih sredio to odavno. Odjavih kablovsku, net (kuckam sa fona, uz retki i jedva postojeći wi-fi signal 😄) komp krepao, radni dan od nekoliko ziliona sati...čim se izborim za vreme, pašće kakva solidna mašina, net...
Hvala za infos i ideje 🙂 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2021 u 23:17 |
|
Gle...evo, za raju koja to prati, ovde su takođe Rusi započeli, da prostite, pizdariju 🤭 Junkie, na privremenom radu u Venecueli ništa manje, kakvom grđe od šuge ozombljenom iglom... No ovo je očigledno alegorija, ta film se otvara kadrom na građevini, radnik koji gleda u sivilo urbane Venecuele, sa natpisom na obližnjem zidu "Maduro diktator"...suptilno 😄 valjda i taj Rus predstavlja uvozni socijalizam, infekciju...
Kako god, nego ja da vidim ko će tu i koga sve do kraja da izujeda, ima li spasa, zaboga miloga? 🙄 Ažurirao puppet_master - 30.Travanj/Apr.2021 u 01:09 |
|
![]() |
|
Tetragramatonski kle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2021 u 07:11 |
|
Error.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |