Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yeh Saali Aashiqui (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yeh Saali Aashiqui (2019)

Yeh Saali Aashiqui

Yeh Saali Aashiqui (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

triler

Trajanje:

137 min

Režija:

Cherag Ruparel

Scenarij:

Cherag Ruparel
, Vardhan Puri

Glavne uloge:

Deepansha Dhingra
  >  Kavita
Amit Arora
  >  Priyank Sharma
SahibSinghNarang
  >  Harman
Shivaleeka Oberoi
  >  Priti
Vardhan Puri
  >  Sahil
Rahuul Aamath
  >  Javed Siddiqui

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yeh Saali Aashiqui (2019)
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2020 u 17:10
Prijevod je najavio sasadubajic ⚡
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2020 u 22:01
Kaže imdb triler, a ocjena mu je 8.2, znači imdb publika tvrdi da je bolji od ijednog Hičkokovog?
Mogu misliti...

Dajte molim nek netko pogleda, nije bitno je li ocjena prenapuhana (a jest sto%), nego je li iznad nekakvog prosjeka, isplati li mu se dati šansu pored ostalih trilera na svjetskoj sceni iz zadnje dvije dekade?
Na vrh
LesaRad View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LesaRad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2020 u 12:36

Pazi, poznato je da su Indijci (i Turci) najveći lokal-patrioti u ocenjivanju na IMDB. Zabluda je uzimati za ozbiljno ocenu posvećenu poreklu a ne kvalitetu.

Pogledati... 2 sata i 15 min... ne znam. Sve i da nešto vredi zgadili su me lažnim ocenama. I naravno, ne želim više ikad da me iznenadi muzičko-plesna tačka indijskog melosa u sred nečeg što sam krenuo da osmatram s ozbiljnom namerom. 

Zapravo, možda ocene i nisu lažne jer se to njima stvarno sviđa, ali indijski film je samo za Indijce. 

Bolivud.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.