Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Infección (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Infección (2019)

Infección

Infección (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

97 min

Režija:

Flavio Pedota

Scenarij:

Flavio Pedota
, Yeimar Cabral

Glavne uloge:

Francis Rueda
  >  Tina
Johanna Juliethe
  >  Blanca
Angela Paolini
  >  Sobreviviente 3
Ronnie Nordenflycht
  >  Carlos Nieves
Rubén Guevara
  >  Adam vargas
Anibal Grunn
  >  Angel
Leónidas Urbina
  >  Johnny
Isabel Bertelsen
  >  Ana
Genna Chanelle Hayes
  >  Lucy blake
Patricia Pacheco
  >  Lider anárquica
Magdiel González
  >  Luis
Yon Henao Calderón
  >  Junkie
Nelson Rivero
  >  Julio
Luca de Lima
  >  Miguel
Markian Kazandjian
  >  Dimitri

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Infección (2019)
    Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2020 u 20:43
Prijevod je uradio Nera76 👍
Na vrh
maumau96 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj maumau96 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 08:32
Iskreno zainteresovao sam se za film nakon teme koju sam pročitao na početnoj strani, voleo bih pogledati i ne sumnjam u Nerine prevode samo imam problem da nađem valjani torent, nažalost. Probaću još malo da pročačkam, ako ima neko torent a da je ispod 1gb neka mi napiše u inbox.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2020 u 11:33
U ovom desetljeću, valjani torent = 1080p, x264 ili x265.
1080p za dugometražni film a da je ispod 1Gb - to ne postoji. Ispod 2, to već da.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 21:39
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

U ovom desetljeću, valjani torent = 1080p, x264 ili x265.
1080p za dugometražni film a da je ispod 1Gb - to ne postoji. Ispod 2, to već da.

Verovatno je tako, no evo npr ja ne mogu pokrenuti 1080p ripove, recimo novu Godzillu ni da startuje a ponešto i ako se pokrene, mrljavi, zamrzava...svakako bude negledljivo.

Specifičan mi je slučaj doduše, bez kompa te prikačim usb ili externi na tv, koji je, biće, zastareo (tj 2016. ali krdža klasa), ne sarađuje najbolje sa 1080p

Elem, gledaće se ovaj filmić prvom prilikom.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 22:48
Tu ti ne mogu puno pomoći.
TV je TV, PC je PC.
Kod nas ako ugovoriš kod internet providera IPTV uz njega dobiješ petparački kineski tzv. settopbox koji na sebi ima USB utor i preko toga možeš gledati bilo što sa sticka/diska, dekodira on, a ne TV. Ne znam kako je kod vas. Confused

Ako nemaš tu mogućnost, probaj naći kakav polovni laptop za male pare. Ne mora biti novi, nek je i 10 godina star samo da radi i da ima HDMI (ako ima na TV-u isto), pa na nj instaliraš VLC i spojiš ga na TV.
A kad već pišem, osim VLC-a dodaj i PotPlayer - VLC se zna smrznuti na "nestandarnim" kodoranjima, Pot neće, a uz to Pot ima opciju likvidirati grozne formate u ass titlovima što VLC ne može. Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2021 u 23:09
U gužvi sam već neku godinu, inače bih sredio to odavno. Odjavih kablovsku, net (kuckam sa fona, uz retki i jedva postojeći wi-fi signal 😄) komp krepao, radni dan od nekoliko ziliona sati...čim se izborim za vreme, pašće kakva solidna mašina, net...

Hvala za infos i ideje 🙂
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2021 u 23:17
Gle...evo, za raju koja to prati, ovde su takođe Rusi započeli, da prostite, pizdariju 🤭 Junkie, na privremenom radu u Venecueli ništa manje, kakvom grđe od šuge ozombljenom iglom... No ovo je očigledno alegorija, ta film se otvara kadrom na građevini, radnik koji gleda u sivilo urbane Venecuele, sa natpisom na obližnjem zidu "Maduro diktator"...suptilno 😄 valjda i taj Rus predstavlja uvozni socijalizam, infekciju...
Kako god, nego ja da vidim ko će tu i koga sve do kraja da izujeda, ima li spasa, zaboga miloga? 🙄

Ažurirao puppet_master - 30.Travanj/Apr.2021 u 01:09
Na vrh
Tetragramatonski kle View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tetragramatonski kle Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2021 u 07:11
Error.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.